Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Bărbat din Vințu de Jos, arestat preventiv pentru distrugere, după un incendiu puternic petrecut în localitate

Publicat

Um bărbat din Vințu de Jos a fost arestat preventiv, după incendiul de sâmbătă noapte, din localitate. Este vorba de incendiul din data de 19 august, când peste 400 de baloți de paie au luat foc, într-o șură. 

Din câte se pare focul a fost pus intenționat, un bărbat din localitate fiind arestat preventiv, în cursul zilei de 20 august. 

Arestarea preventivă a fost propusă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și a fost admisă de magistrații instanței.

Reamintim că alarma s-a dat în jurul orei 23.00, când pompierii au fost anunțati că o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări.


După ce pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au comunicat că anexa gospodărească ardea în totalitate și că mai mult de atât acoperișul casei a fost afectat de flăcări.

P0mpierii au precizat că focul a fost stins după câteva ore bune, în jurul orei 01.00.

CITEȘTE ȘI: FOTO-VIDEO UPDATE: INCENDIU în comuna Vințu de Jos: gospodărie cuprinsă de flăcări. Proprietarul a suferit atac de panică

”Dispune arestarea preventivă a inculpatului C.Mircea, pentru săvârșirea a infracțiunii de distrugere, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.08.2023 şi până la data de 18.09.2023, inclusiv.

dispune emiterea, de îndată, faţă de inculpat a mandatului de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 20.08.2023 şi până la data de 18.09.2023, inclusiv.

Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpatul C. Mircea, prin apărător, privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”, se arată în soluția pe scurt a Judecătoriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax