Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Bărbat înjunghiat într-o benzinărie din Sibiu pentru un motiv minor: a intrat pe ușă. Imagini surprinse de camerele video

Publicat

Un bărbat a fost bătut și înjunghiat într-o benzinărie din Sibiu de trei tineri supărați că „îi trage curentul”. Imaginile scandalului au fost surprinse de camerele de supraveghere din locație. 

Pe imaginile făcute publice de oradesibiu.ro, se poate observa cum un bărbat îl lovește cu cuțitul pe un altul, în timpul încăierării. Întâi, bărbatul este lovit de cei trei, după care unul scoate din buzunarul gecii un cuțit cu care îl lovește de mai multe ori.

Totul ar fi plecat de la faptul că victima intra și ieșea din incintă și, din cauza lui, se făcea frig înăuntru.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional:

Potrivit informațiilor ziarului, bărbatul agresat, șofer pe Bolt, ar fi în afara pericolului, iar Poliția l-ar fi identificat pe suspect.

„Conflictul a fost spontan, fără ca victima și personale bănuite de agresiunea să se fi cunoscut anterior, și s-a produs într-o stație de alimentare cu combustibil din municipiul Sibiu”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Principalul suspect, cel care a băgat cuțitul în sibian, urmează să fie audiat de procurori. Acesta este cercetat pentru o faptă mult mai gravă, și anume tentativă de omor. Cel mai probabil, individul va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Sunt trei suspecți, unul dintre ei fiind cercetat pentru tentativă de omor. Ceilalți doi sunt cercetați pentru loviri și alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice. Față de suspectul cercetat pentru tentativă de omor nu s-a luat încă o măsură, el urmează să fie audiat”, a declarat, pentru Ora de Sibiu surse din Parchetul Sibiu.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Pamfil

    joi, 10.02.2022 at 13:59

    munca silnica 10 ani la mina de uraniu. fara mila pentru nenorocitul cu cutit!

  2. pilu

    joi, 10.02.2022 at 15:48

    Fi serios, amendă sau ceva cu suspendare, că aşa au fost făcute legile la noi,să scape şi cei care sunt sus şi au copii vagabonzi.Lista e foarte lungă cu aceştia.

  3. cici1800

    joi, 10.02.2022 at 16:30

    le-a tras curentul pe fetite! Las ca la parnaie nu trage curentul 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax