Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Bărbatul din București care a amenințat că „răstoarnă” polițiștii își cere scuze: „Ami pare rau la domni politisti”

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFHeTAsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Poliția, Jandarmeria și luptători SAS au intervenit în forță, duminică seară, în cartierul bucureștean Rahova, după ce o petrecere care nu respectă ordinele de restricție era în toi. Forțele de ordine au intervenit, dar lucrurile au degenerat și, pe fondul violențelor, au făcut și uz de arme.

Înainte de intervenția forțelor de ordine, potrivit unor imagini live de pe Facebook, mai multe persoane spuneau că „răstoarnă” jandarmii și polițiștii, dacă îndrăznesc să intervină.

„Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!” spune, pe o filmare live pe Facebook, una dintre persoanele implicate în altercațiile din Rahova de duminică seară.

Incidentele au avut loc după ce mai multe persoane au ieșit în stradă să facă o petrecere, cu muzică. O persoană a sunat la poliție, iar polițiștii și jandarmii din București au intervenit. A fost o ploaie de pietre și mai multe obiecte au fost aruncate spre forțele de ordine. Oamenii legii au fost nevoiți să facă uz de armamentul din dotare.

După răfuială, unul dintre protagoniștii conflictului a transmis polițiștilor un mesaj „emoționant”:

 

Nouă persoane au fost reţinute după scandalul din cartierul bucureștean Rahova, acestea urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunere legală, a informat luni Poliţia Capitalei. Cele nouă persoane reţinute sunt bănuite de săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

sursa: digi24.ro

video: Facebook, Marian Godină

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusinea

    luni, 20.04.2020 at 11:59

    Astia sunt etnicii reveniti in tara !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax