Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Bataie ca-n filme cu macete și spray lacrimogen, între două clanuri rivale de interlopi, pe o stradă din Cluj-Napoca

Publicat

YouTube video

Două clanuri rivale de interlopi din Cluj-Napoca s-au bătut în plină stradă, ziua în amiaza mare. Scandalul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar în primele momente se poate observa cum un bărbat scoate o macetă din haine și în timpul altercației  un alt combatant dă cu spray lacrimogen înspre adversari, informează românia.24.ro.

Sursele publicației, Clujust spun că scandalul a fost o confruntare pentru teritoriu între membrii a două grupări rivale de pe piața vânzării de droguri din oraș.

Bătaia a avut loc în fața unui local din zona ”Groapă” din cartierul clujean Mărăști, iar din imagini se vede cum zona ”de conflict” este în plină stradă, la o oră circulată, iar pe lângă persoanele implicate în bătaie trec mai multe persoane, inclusiv copii.

Potrivit IPJ Cluj, ”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au identificat, depistat și reținut 7 bărbați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Conform probatoriului administrat, la data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 16:45, cei în cauză – bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 36 de ani, din Cluj-Napoca, Florești și Iara, au fost implicați într-o altercație într-un local public de pe strada Dâmboviței, din Cluj-Napoca.

Pentru aplanarea conflictului, la fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliție, precum și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Cei în cauză vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

sursă: românia.24.ro, clujust.

sursă video: clujust.ro

sursă foto: captura ecran – video youtube clujust.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax