Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Bătrâni înfometaţi şi ţinuţi în frig la un centru social din Alba. ONG-ul care îi îngrijea primea 3000 de lei de persoană

Publicat

Imagini tulburătoare filmate într-un aşezământ social din Galda de Jos (județul Alba) de către un angajat au fost difuzate la postul de televiziune Antena 3.

Un îngrijitor nu a mai suportat umilinţa şi batjocura la care au fost supuşi ani la rând nouă bătrâni cu handicap.

Ţinuţi în frig şi hrăniţi cu alimentate expirate, în timp ce ONG-ul care îi avea în grijă primea lunar câte 3.000 de lei pentru fiecare, bătrânii erau hrăniţi la micul-dejun cu untură pe pâine şi ceai.

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba a aflat de la Antena 3 ce se întâmplă în centru şi a scos echipele de control în teren.

Trei ani, inspectorii sociali au făcut anchete prin telefon şi au dat banii statului pe încredere în mâna unor ONG-uri care nu aveau nici angajaţii pregătiţi să lucreze cu persoane cu handicap.

„Eu lucrez de un an acolo, însă nu am mai rezistat să fiu părtaş la tratamentul pe care o filantropie îl aplică oamenilor fără apărare şi bătuţi de soartă. Toată iarna, trei bolnavi au stat într-o cameră unde nu a mers caloriferul, unde e mucegai pe pereţi” a spus angajatul, reporterilor.

Sursă: Antena3

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Elena

    luni, 12.04.2021 at 08:04

    Este foarte rau ca dl Dumitrel afla de la televiziune, ar trebui sa stie tot ce se intampla deoarece este in ograda lui. Inseamna ca autoritatile nu-si fac treaba, si le fac numai pe ale lor. Ca de obicei, dam bani aiurea si nu stim ce se intampla cu ei. Exact ca si in spitale. Vai si amar de unii batrani care nu se pot apara si nimeni nu le are baiu. Probabil nu au nici apartinatori.

  2. cici1800

    luni, 12.04.2021 at 09:18

    „Trei ani, inspectorii sociali au făcut anchete prin telefon şi au dat banii statului pe încredere în mâna unor ONG-uri care nu aveau nici angajaţii pregătiţi să lucreze cu persoane cu handicap”

    pe scurt.

    E de verificat si averile inspectorilor… Eh, unde e legea ilicitului tov Iliescu?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax