Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Bază sportivă unică în Alba, finalizată la Sebeș. Teren modern omologat de UEFA, nocturnă și tribune pentru 500 de persoane

Publicat

Primăria Sebeș a finalizat o bază sportivă despre care primarul Dorin Nistor spune că este ”unică în județ”. Este vorba despre baza ”Pielarul”, care are inclusiv nocturnă și tribune. Accesul elevilor din oraș, care participă la competiții sportive, este gratuit. 

Finanțarea a fost de 8,1 milioane de lei, din Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Complexuri sportive”, realizat prin Compania Națională de Investiții.

O altă bază este în curs de realizare în Arini, au transmis reprezentanții primăriei.

”Unică în județul Alba, baza sportivă „Pielarul” din Sebeș are o suprafață totală de 31.000 de metri pătrați, incluzând un teren pentru fotbal omologat UEFA (dimensiuni 105 metri x 68 metri), cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori”.

De asemenea, baza deține un teren sportiv de mici dimensiuni (20 metri x 40 metri) care poate fi folosit pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis, o clădire pentru vestiare și o clădire administrativă, spații amenajate pentru parcarea autocarelor.

Elevii Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” și toți elevii școlilor din Sebeș care desfășoară competiții sportive organizare în sistemul educațional beneficiază de acces gratuit la complexul Pielarul” a transmis primarul Dorin Nistor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Vasile Vasile

    duminică, 28.01.2024 at 12:55

    Bună pentru mitinguri electorale ale partidelor.

  2. Popa marcel

    duminică, 28.01.2024 at 13:07

    Felicitări primarului Dorin Nistor.Ma leagă atâtea amintiri de acest loc stadionul pielarul acolo am copilărit și am crescut.

  3. al doilea

    luni, 29.01.2024 at 10:03

    foarte fain. in albaiulia nu este o baza sportiva calumea. sunt multe scoli de fotbal care nu au unde sa isi desfasoare activitatea, sau si-o desfasoara pe niste terenuri foarte nasoale, nesanatoase pt copii.. pacat. vad ca si la blaj este o astfel de baza, acum la sebes..o baza de genul ar fi foarte utila pt alba iulia. sa fie terenuri si de baschet ca nu e numai fotbal pe lumea asta, un teren de volei etc.. daca in curtile scolii nu mai avem voie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax