Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Bibliotecarul Avram Iancu a înotat peste 35 de ore încontinuu. Ce record național a stabilit

Publicat

Bibliotecarul Avram Iancu, din Petroşani, a anunţat, pe Facebook, că a devenit primul român care a înotat 24 de ore încontinuu.

”Nu doar că am spart bariera, dar am înotat cu 12 ore peste această barieră. În topurile din domeniu, pe criteriul anduranţei, ca perioadă de înot, se poate intra cu minim 24 de h înotate”, a precizat Avram Iancu, citat de romania24.ro

Totodată, Iancu a stabilit un record românesc absolut a lungimii reprizei de înot după durată: 36 de ore şi 28 de minute. ”Cu aceste cifre, faptic vorbind, sunt cel mai rezistent înotător român în ape deschise”, a subliniat temerarul.

Avram Iancu a stabilit şi un record naţional de distanţă, 107,3 km.

”Deşi am reuşit, nu am niciun merit. Meritul este al echipei de suport, al partenerilor şi al lui Dumnezeu, care ne-a îngăduit”, a concluzionat Avram Iancu.

Printre performanţele reuşite în ultimii ani de Avram Iancu se numără traversarea înot a Canalului Mânecii şi parcurgerea cursului Dunării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax