Connect with us
Publicitate

BLAJ

VIDEO: Biserica construită în cartierul de romi de la Blaj pe care îl va vizita Papa Francisc va fi sfinţită duminică

Publicat

YouTube video

La Blaj va avea loc duminică, 19 mai, de la ora 10.00, sfințirea Bisericii Greco-Catolice cu hramul „Sfântul Apostol Andrei și Fericitul Episcop Ioan Suciu” din cartierul „Barbu Lăutaru”. Lăcașul de cult a fost construit special pentru vizita Papei Francisc. Duminică, 2 iunie, Suveranul Pontif va binecuvânta capela și va avea o întâlnire cu romi din cartier.

Citește și PROGRAMUL OFICIAL al vizitei Papei Francisc în România. Cât va sta la Blaj și care este programul zilei de 2 iunie

Banii pentru construirea lăcașului de cult au venit la Consiliul Județean Alba și Primăria Blaj, iar terenul a fost pus la dispoziție de Biserica Greco-Catolică din Blaj.

Slujba de consacrare a Altarului și a Bisericii va fi oficiată duminică, 19 mai, de Preasfinția Sa Claudiu Lucian Pop, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore, în prezența unui sobor de preoți, a oficialităților locale și județene.

interior Biserica Greco-Catolica Barbu Lautaru Blaj

Credincioșii sunt invitați să participe la sfințirea Bisericii din cartierul „Barbu Lăutaru” și să împărtășească cu toții acest moment de bucurie, transmit reprezentanţii Arhiepiscopiei Greco-catolice.

Biserica Greco-Catolica Barbu Lautaru

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax