Connect with us
Publicitate

AIUD

VIDEO: Bivol lovit în plin pe DN1, cauza unui accident cu trei victime la Aiud. Au scăpat cu viață printr-o minune

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHJiUSww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


O cireadă de bivoli care traversa strada a fost cauza accidentului produs miercuri noapte, pe DN1, la intrarea în Aiud dinspre Alba Iulia, în urma căruia trei persoane au fost rănite. Potrivit unui martor ocular, automobilul a lovit în plin unul dintre bivolii care se aflau pe carosabil.

Doar o minune a făcut ca accidentul să nu se transforme într-o tragedie. Potrivit martorului, după ce mașina a lovit animalul lăsat liber, nesupravegheat, a mai circulat în jur de 70 de metri, a intrat pe contrasens și a aterizat în șanț.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 22.40, pe DN 1, la kilometrul 406, la ieșire din municipiul Aiud spre Teiuș, o femeie de 55 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism în direcția Teiuș – Aiud, a surprins și accidentat un bivol care se afla pe partea carosabilă.

În urma coliziunii, autoturismul a ieșit în afara carosabilului, iar animalul a fost proiectat în șanțul de pe marginea drumului și a decedat.

În urma accidentului conducătoarea auto și alte două femei, de 51 și 36 de ani, pasagere în autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportate la spitalul din Alba Iulia.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe proprietarul animalului lăsat nesupravegheat, un bărbat de 43 de ani, din Aiud.

accident bivoli

De asemenea, martorul prezent la fața locului după producerea accidentului a relatat pentru Alba24, că animalele stăteau nestingherite la aproximativ 10 metri de locul unde s-a produs incidentul.

accident bivoli

Mai mult, acesta susține că nu este prima dată când bivolii sunt lăsați liberi și nesupravegheați în zona respectivă.

Unul dintre aparținătorii victimelor declara pentru Alba24 că toate cele trei persoane au suferit lovituri puternice la nivelul capului și multiple fracturi. Acesta mai susține că pe timpul nopții rezultatele analizelor sau a CT-ului nu au fost citite de către un medic.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Accident cu trei victime la intrare în Aiud dinspre Alba Iulia

accident bivoli

Reamintim că, miercuri noaptea în jurul orei 23.10, pe DN 1, la intrarea în Aiud dinspre Alba Iulia, s-a produs un accident rutier, în urma căruia trei persoane au suferit traumatisme craniene, toracice, lombare și de bazin.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax