Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Brad de Crăciun aproape uscat, cumpărat din Arieșeni, ținta ironiilor pe Facebook. A fost împodobit în fața primăriei Arad

Publicat

Un brad din Arieșeni a ajuns ”vedeta” la Arad, după ce a fost instalat în fața primăriei municipiului. Însă, reclama nu este una pozitivă deoarece bradul cumparat din județul Alba de reprezentanții primăriei Arad arată într-o stare deplorabilă. 

Corona este foarte rară, iar ramurile sunt aproape uscate. Mai mult de atât, se pare că bradul ”vedetă” nu este singur: Primăria Arad a mai cumpărat pe lângă el încă zece pomi de Craciun tot din Arieșeni. 

 

Ironia face ca primarul Aradului, Călin Bibarţ, să fie de profesie inginer silvic. 

Imaginile cu bradul de Craciun într-o stare deplorabilă au ajuns pe Facebook, iar un video postat de un utilizator a ajuns viral.

Mulţumim Primăriei Arad pentru acest brad minunat, e tot ce ne doream mai mult! Vezi stele, lună, soare prin el”, spune autorul postării de pe Facebook.

„De ce sunteţi răi? Pădurarul (edilul)) şef are grijă de pădure”, a scris o persoană.

„E la mâna a doua, e de anul trecut, cred”, a scris un alt arădean.

„Restul din brad când îl vor pune?”, se întreabă ironic un alt utilizator de Facebook.

Mai mult de atât, în seara de 3 decembrie, zeci de persoane, între care mulţi copii, au participat la aprinderea luminilor din bradul de Crăciun instalat în faţa Primăriei Arad, eveniment la care a fost prezent şi primarul oraşului, Călin Bibarţ.

Potrivit Agepres, reprezentanţii Primăriei Arad au spus că vor formula precizări ulterioare cu privire la cei 11 brazi cumpăraţi pentru amplasarea în oraş şi aduşi din judeţul Alba, de la Arieşeni.

sursă video: Facebook Silviu Mihai Dumitrean, foto capturi ecran, info: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax