Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Brudina va deveni istorie pentru satele Căpud și Pețelca. Podul peste Mureș care face legătura cu Teiuș, aproape gata

YouTube video

Publicat

După zeci de ani de trecut Mureșul cu brudina, locuitorii din Căpud și Pețelca vor putea privi apele rapide ale râului, de pe noul pod care va face legătura între cele două sate și orașul Teiuș.

cap de pod4

 

Bătrâna brudină, care a trecut zilnic, timp de ani buni, mașini, utilaje, căruțe și oameni, de pe un mal pe altul al Mureșului, va deveni istorie și va fi ”ancorată” pe malul râului. 

Potrivit primarului din Teiuș, Mirel Hălălai, podul va fi gata, cel mai probabil în luna septembrie a anului în curs. Investiția se ridică la aproximativ 2,8 milioane de lei, lucrarea fiind executată de firma DACIA FABER SRL din Cluj-Napoca.

pod2

Contractul a fost semnat în urmă cu 9 luni, iar momentan mai bine din trei sferturi din pod a fost construit. Cel mai probabil la sfârşitul verii, după zeci de ani, locuitorii din cele două sate vor putea traversa Mureșul în condiții normale.

pod

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax