Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: ”Bună seara, România!”. Armin van Buuren și-a început spectacolul de la UNTOLD cu imnul național al României

Publicat

Unul dintre cei mai așteptați artiști ai festivalului UNTOLD, Armin van Buuren a avut vineri seară un show exclusiv, realizat special pentru ediția aniversară din acest an. Artistul și-a deschis show-ul cu orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca pe scenă și cu imnul național al României.

A spus „Bună seara, România” în limba română și, rând pe rând, au urcat cu el pe scenă, artiști speciali invitați, printre care și Alexandra Bădoi.

a

DJ-ul desemnat de cinci ori cel mai bun DJ din lume a adus cu el propria producție de festivaluri din Olanda. În plus, spectacolul i-a adus pe scenă pe Josh Cumbee (cunoscut datorită piesei „Sunny Days”), Jordan Shaw („Something Real”) și Sam Martin („Wild Wild Son”). Fanii au putut să asculte și muzică nouă – printre care și imnul oficial – și au putu să-și achiziționeze o amintire din linia specială de îmbrăcăminte: Armin UNTOLD.

„Am pregătit pentru această ediție aniversară a festivalului UNTOLD, un show exclusiv care nu va mai putea fi văzut nicăieri în lume. Am emoții mari și simt o presiune extrem de mare, pentru că va trebui să depășesc ceea ce s-a întâmplat anul trecut. Abia aștept să ajung în fața publicul, care aici, la UNTOLD, este unul special. ”, a declarat înainte de show, Armin van Buuren.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax