Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cal bătut cu lopata, la Alba Iulia. Polițiștii i-au făcut proprietarului dosar penal pentru schingiuirea animalelor

Publicat

Imagini tulburătoare cu un cal bătut cu lopata pe un teren viran din Alba Iulia în urmă cu o lună, publicate de Alba24, au scandalizat locuitorii orașului.

Polițiștii s-au autosesizat și au reușit să îl identifice pe stăpânul calului (care spune că între timp a vândul animalul.

Acesta s-a ales cu un dosar penal pentru infracțiunea de schingiuire a animalelor. 

În imagini se vede cum calul este bătut și în același timp, un alt bărbat trage animalul de căpăstru, încerând să îl facă să miște căruța încărcată.

”La data de 15 februarie 2023, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au identificat un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de schingiuirea animalelor, faptă în legătură cu care polițiștii s-au sesizat la data de 5 ianuarie 2023” au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional:

Polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii acestei infracțiuni și pentru identificarea animalului, pe care, ulterior, bărbatul l-ar fi vândut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax