Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Cal bătut fără milă de stăpân, în cartierul albaiulian Lumea Nouă. Bărbatul s-a oprit doar când și-a dat seama că este filmat

Publicat

cal batut În timp ce ONG-urile protestau în fața primăriei pentru apărarea drepturilor cetățenilor de etnie romă, un incident nefericit și inuman se întâmpla chiar într-una dintre comunitățile pe care ei o apără. Un bărbat și-a bătut, fără milă și fără motiv, calul. Singurul motiv pentru care s-a oprit a fost reacția reporterului Alba24, care a filmat o mică parte din ceea ce s-a întâmplat.

Evenimentul a avut loc joi în jurul orei 15.30, chiar în momentul în care ONG-uri de romi din țară erau în fața Primăriei Alba Iulia unde cereau respectarea drepturilor.

Un bărbat de aproximativ 30 de ani a trecut în grabă cu o căruță pe o stradă plină de copii, pe care era chiar la un pas să îi accidenteze.

Nervos probabil pe faptul că animalul s-a speriat, bărbatul a început să îl lovească fără pic de milă. Oamenii au încercat să îl oprească, însă fără rezultat. Acesta a încetat să biciuie animalul doar în momentul în care și-a dat seama că este filmat.

Reacțiile agresive s-au îndreptat apoi asupra reporterului, care a fost jignit atât de bărbat, cât și de familia acestuia. Din fericire, conflictul a fost aplanat de restul cetățenilor, care au intervenit și l-au calmat pe bărbat.

Atenţionare: Imaginile vă pot afecta emoţional.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mick Jagger

    vineri, 22.04.2016 at 07:48

    Toti ar trebui impuscati, are dreptate Buglea ! scursurile societatii, inapti, incapabili, inculti… is ca mustele, tot in plus !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax