Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Călin Horvath, un bucătar din Alba Iulia, glume vânătorești la Stand-UP Revolution de la Antena 1. Reacția juriului

Publicat

foto: captura video Antena1/ Stand Up Revolution

Călin Horvath, 51 de ani bucătar din Alba Iulia și pasionat de vânătoare a participat la show-ul de comedie Stand Up Revolution de la Antena1.

În episodul 2 de la Stand-up Revolution – sezonul 2 din 7 octombrie 2022, Călin Horvat a intrat încrezător în platoul emisiunii.

Acesta le-a spus juraților cu ce se ocupă, moment în care Dan Badea a făcut dezvăluiri neașteptate. Glumele vânătorești spuse de concurent au stârnit reacții neașteptate la masa juriului scrie a1.ro.

”Sunt sportiv profesionist la ”plumb viteză” s-a prezentat Călin Horvat, explicând astfel printr-o glumă că este pasionat de vânătoare.

”O altă pasiune de-a mea este cititul. Cartea mea preferată este …alice în Țara minunilor”. ”Știți de ce vânătorii fac accidente? pentru că se uită în lunetă” sunt doar câteva glume din repertoriul lui Călin Horvath la Stand Up Revolution.

YouTube video

Călin Horvat a fost atent analizat de juriul format din Teo, Vio, Costel, Dan Badea și Maria Popovici. „Am dat roșu din respect pentru animale”, i-a spus Costel lui Călin, care este și vânător. Cum au votat restul juraților vezi AICI

Călin Horvath a impresionat la Master Chef  cu o tocană de mistreț

Daniel Călin Horvath a devenit cunoscut după ce a participat în 2019 la emisiunea Master Chef de la Pro TV. Atunci el i-a impresionat pe membri juriului cu o tocană de mistreț cu gălbiori de pădure.

Video de la Master Chef 2019 poate fi urmărit AICI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax