Connect with us
Publicitate

POLITICA

VIDEO: Călin Potor a vorbit în conferință de presă despre candidatura sa la alegerile parlamentare din acest an

Publicat

YouTube video

Deputatul PNL de Alba Călin Potor a ținut să aducă precizări în conferință de presă vizavi de modul în care s-a realizat desemnarea sa pentru candidatura pe Colegiul Alba Iulia din Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din acest an. Acesta a subliniat faptul că, pentru a fi promovat candidat, un politician are nevoie de validarea organizației naționale și că, în ceea ce îl privește, liderii de la București i-au confirmat candidatura.

Potor a dorit să se știe că intensele negocieri privind candidații promovați la parlamentare nu au iscat certuri și neînțelegeri între membrii PNL, ci, din contră, faptul că pe anumite colegii competiția a fost strânsă arată că, în PNL, oamenii nu sunt condiționați de o voce supremă, ci că gândesc fiecare cu propria minte.

Deputatul de Alba și-a îndreptat atenția și spre colegii săi de partid, care, deși au urcat pe scena Arenei Naționale la lansarea candidaturilor USL, nu se regăsesc pe listele finale: „Până la acea oră, toți cei care s-au urcat pe scenă, și putea fi și Elena Ignat în egală măsură, toți erau potențiali candidați. Doar după câteva zile au fost bătuți în cuie candidații. Toți cei care au urcat pe scenă sunt demni de prețuirea mea și a colegilor mei. Nu cred că nimeni dintre aceștia nu merită să fie arătat cu degetul sau să nu fie respectat, din contră”.

Vedeți mai jos, integral, declarațiile lui Călin Potor:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pilu

    miercuri, 24.10.2012 at 18:51

    Dragi cititori , eu am tras urmatoarea concluzie din acest articol :
    – ca sa fi candidat USL la alegerile parlamentare trebuie sa fi ,, batut in cuie ” . Nu stiu cam ce dimensiuni trebuie sa aiba aceste cuie, dar cred ca ar trebui sa fie …piroane. Toti cei care ati mai urcat pe scena si nu numai, ce parere aveti despre traseismul politic ? Am mai pus o asemenea intrebare dar fara niciun ecou .Sper ca ecoul sa vina dupa alegeri, cand toti cei ,,batuti in cuie” vor renaste in profesiile lor de dinaintea intrarii in politica.

  2. radu roncea

    joi, 25.10.2012 at 04:11

    Va spune Roncea, Calin Potor e capitalizat si banii lui prind bine jupanului Atanasiu! Campania electorala costa! Potor e ”vizual” candidat dar subtil e SPONSOR! Dorin Nistor il castiga la vot si Serdean de pe locul 3 ia colegiul! Caline fa economie ca euro e pe val!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax