Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cămin studențesc din Alba Iulia, atacat cu pietre în miez de noapte. Conflict între studenți și locuitorii din zonă

Publicat

YouTube video

Conflict deschis în miez de noapte, la Căminul numărul I al Universității ” 1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Mai multe geamuri ale clădirii au fost sparte cu pietre, în urma unui atac nocturn, al localnicilor din zonă, care intră deseori în conflict cu studenții.

Potrivit unor surse din cadrul Universității, în scandal ar fi fost implicați atât studenți români, cât și străini, care au făcut front comun împotriva atacatorilor. 

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, poliția a fost anunțată marți noaptea, în jurul orei 01.00, printr-un apel la 112, cu privire la incident. Un echipaj s-a deplasat la fața locului, dar scandalul era deja terminat, iar atacatorii dispăruseră.

La ora actuală, din partea Universității ”1 Decembrie 1018” nu a fost formulată nici o plângere pentru distrugere, au mai declarat pentru Alba24, reprezentanții poliției.

 

În timpul conflictului mai multe geamuri ale căminului au fost sparte, de pietrele aruncate de afară, rezultatele fiind vizibile în fotografii.

Aproximativ 10 geamuri au fost sparte, inclusiv unele aflate la etajul al treilea al clădirii.

Problema de la căminul numărul I al Univesității din Alba Iulia nu este una nouă. Regulat între studenții care locuiesc în cămin și locuitorii străzii din spatele imobilului pornesc certuri care se lasă cu geamuri sparte, înjurături  și cu amenințări.

În condițiile în care deși problema este veche, nici polițiștii și nici reprezentanții universității nu au găsit până acum o soluție, conflictul poate degenera și mai tare decât în cazul de azi noapte.

Mărturie că problemele dintre studenții Caminului I și locuitorii din zonă, durează de mult timp, este video-ul de mai jos, doar un episod din ultimii patru ani.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ionel

    miercuri, 26.06.2019 at 13:36

    Păi unde altundeva putea universitatea din Alba Iulia sa aibă căminul nr. 1, unde sunt repartizați studenții cu medii mai mari, decât la marginea orașului, langa un cartier de țigani?

  2. Pamfil

    miercuri, 26.06.2019 at 20:54

    Hehehe…. daca mexicanii sunt specie protejata, iar romanii iau pozitia ghiocel, asa trebuie!
    Ghioceii sa munceasca si sa-i tina in spate si pe mexicani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax