Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Campion la 92 de ani. Ștefan Nagy a câștigat Crosul Unirii de la Alba Iulia cu un timp mai bun decât anul trecut

Publicat

YouTube video

Deși are 92 de ani, Ștefan Nagy a alergat 2,7 kilometri în 25 de minute și a câștigat ediția din acest an a Crosului Unirii la categoria celor mai vârstnici concurenți. Și-a bătut recordul de anul trecut, când a străbătut aceeași distanță în 28 de minute. Și atunci a câștigat.

s

”Aș fi dorit ca de la Alba Iulia să fie mai mulți. Mi-i rușine oarecum că numai 3-4 persoane din Alba Iulia au concurat. Eu de 92 de ani am concurat… așa că să fim sănătoși” le-a spus celor prezenți, Ștefan Nagy, de pe prima treaptă a podiumului.

Bărbatul nu a fost sportiv pe parcusul vieții sale, mai mult, s-a apucat de alergat la competiții acum doi ani, pe când avea 90 de ani! Ați ghiciti, și atunci a câștigat.

nagy

”Tata a fost și este un om activ. Și acum la 92 de ani, merge la pescuit, face zilnic 5 km pe jos și citește foarte mult. Este un om cumpătat, nu face excese alimentare, mănâncă orice fel de mâncare, dar cu măsură. Forța lui vine din caracterul integru pe care îl are și din dorința de a fi un bun exemplu pentru copiii, nepoții și strănepotii săi” a spus fiica acestuia, Monica Chindriș Ignat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax