Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Când se redeschide circulația pe A1 Sebeș-Sibiu, între Cunța și Săliște. Lucrările la carosabil în zona Aciliu, pe final

Publicat

Reprezentanții CNAIR au făcut precizări despre circulația pe autostrada A1, sensul Sebeș-Sibiu, în prezent oprită între Cunța și Săliște, din cauza lucrărilor la carosabil.

”Înlocuirea sistemelor de acoperire la rosturile de dilatație de pe Viaductul Aciliu pe Autostrada A1 se apropie de final.

Lucrările se vor încheia până la finalul acestei săptămâni și toate restricțiile de circulație din zonă vor fi ridicate.

Pentru a permite executarea acestor lucrări, traficul rutier a fost închis complet pe sensul Sebeș – Sibiu, între nodurile Cunța și Săliște, iar circulația se desfășoară deviat pe DN1”, au transmis reprezentanții Direcției Regionale Drumuri și Poduri Brașov, pe Facebook.


Circulația a fost oprită inițial pe sensul Sibiu-Sebeș (2-14 mai) și apoi Sebeș-Sibiu (din 14 mai), în zona Cunța-Săliște.

În prezent, traficul este deviat astfel:

  • nod rutier Cunța – DJ 1061 intersecție cu DN 1, km 351+250 – DN 1 (Miercurea Sibiului – Apoldu de Sus – Săliște) – DN 1 km 330+490 intersecție cu DC 67 – Nod rutier Săliște – A1.

sursă imagini: DRDP Brașov – Facebook

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax