Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Când va adopta Guvernul noile reguli pentru jocurile de noroc. Ce se va întâmpla cu legea ce scoate păcănelele din orașe

Publicat

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că joi Guvernul va aproba o ordonanţă de urgenţă prin care toţi operatorii de jocuri de noroc să fie obligaţi să aibă sediul fiscal în România. Susține că nu are nicio problemă cu „ameninţările din industria păcănelelor”.

De asemenea, legea aflată în Parlament prin care sunt scoase „toate păcănelele în afara localităţilor” va intra într-un regim de adoptare rapidă.

„Vreau să anunţ că voi merge înainte şi în privinţa reglementărilor jocurilor de noroc, nu am nicio problemă cu ameninţările din industria păcănelelor şi joi vom da ordonanţa de urgenţă prin care toţi operatorii să fie obligaţi să aibă sediul fiscal în România, iar legea aflată în Parlament prin care scoatem toate păcănelele în afara localităţilor va intra într-un regim de adoptare rapidă.


Sunt convins că autorităţile statului vor face lumină cu privire la modul în care aceşti intermediari vor să prezinte politicieni pentru a lua decizii în favoarea acestei industrii, cum s-a întâmplat în trecut, regăsindu-se câteodată chiar consilieri ai primului ministru.

Aşa cum au făcut şi în pandemie, atunci când mafia jocurilor de noroc a fost la masa Guvernului, păcănelele erau deschise pe tot teritoriul României, în timp ce bisericile şi spitalele erau închise”, a declarat Marcel Ciolacu, luni, în şedinţa de Guvern.

sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax