Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Când vor putea românii să călătorească fără viză în SUA. Anunțul făcut de premierul Marcel Ciolacu

Publicat

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, în contextul vizitei pe care o face în SUA, că renunţarea la vize şi programul Visa Waiver va deveni o realitate pentru români începând cu anul 2025.

„Am încercat, acum 30 de ani, la fel ca și dumneavoastră, să fac parte din Diaspora românească. (…) Sunteți interfața României cu poporul american. (…) Putem dezvolta lucruri împreună. O să avem întâlniri cu foarte multe companii din SUA. Avem nevoie de companii din țări democratice dezvoltate mai ales într-un context de securitate excepțional. Sperăm ca acest parteneriat strategic pe care îl avem cu SUA să devină un parteneriat de prietenie. (…) România, din punctul meu de vedere și al colegilor mei, și a cifrelor în acest moment, este în direcția corectă”, a spus Marcel Ciolacu, în cadrul vizitei efectuate în SUA.

YouTube video

„Sunt convins că diaspora noastră din America ne va ajuta să atingem unul dintre marile obiective naționale: românii să poată călători fără vize în SUA, prin programul Visa Waiver, începând din 2025!”, a scris premierul Marcel Ciolacu, luni, pe pagina de Facebook.

Premierul se află în vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, la Washington D.C. şi New York. Alături de acesta se află o delegaţie guvernamentală din care fac parte ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu şi ministrul Economiei, Radu Oprea.

În cadrul vizitei în SUA, Marcel Ciolacu se va întâlni și cu secretarul de stat american Antony Blinken.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax