Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ”Candidat” la președinția României, cu mesaje virale: ”Am planuri pentru fiecare copac. Unul scaun, altul masă”

Publicat

YouTube video

Prin mulțimea de personaje care și-au anunțat intenția serioasă de a candida la președinția României, unul este aparte. Are mesaje pe care le transmite în glumă și care se pot viraliza, în aglomerația de clișee pe care le vântură ceilalți candidați, în frunte cu cei din ”mainstream”. 

Actorul de comedie Volodimir Zelenski, este noul președinte al Ucrainei deși nimeni nu-i dădea vreo șansă. În 2017, un tânăr de 25 de ani, a candidat la mișto la președinția Serbiei și a fost al doilea în sondaje.

Modelul pare, la prima vedere, a fi apărut și la noi… Toma Corunt! 

”Am planuri pentru fiecare copac. Unul scaun, altul masă” sau ”Vreau să aduc succesul în viața tuturor românilor. A… cei care trăiesc aici, bineînțeles. Cei plecați… sunt responsabilitatea altor președinți” sună mesajele cu care vrea sî îi convingă pe români. 

Din păcate pentru o anumită parte a publicului, Toma Corunt este un candidat fictiv, rezultat al unei campanii de teasing realizată de una din agențiile românești de publicitate, ai cărei autori se vor distra ulterior de presa care a mușcat momeala. 

YouTube video

Produsul vizat de campanie nu a fost deocamdată devoalat. 

MESAJE de Sfântul Dumitru 2019

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax