Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Candidaţii PDL Alba îşi lansează oficial candidatura, vineri, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Publicat

Vineri, candidaţii partidelor politice din Alba Iulia se lansează oficial în campania electorală, iar un astfel de eveniment nu poate trece neobservat de cetăţenii municipiului Alba Iulia. Primarul PDL Mircea Hava va participa la evenimentul organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Evenimentul este programat la ora 12.00 şi va fi unul lipsit de invitaţi de excepţie. Mircea Hava a declarat că nu va face din această lansare un prilej de sărbătoare, ci pur şi simplu va profita de ocazie pentru a vorbi celor prezenţi despre planurile reprezentanţilor PDL, ce vor fi puse în aplicare în următorul mandat. Hava este convins că în Alba, cel puţin, PDL va câştiga alegerile deoarece, în toţi aceşti ani de mandat, partidul a demonstrat că proiectele pot deveni realizabile, iar rezultatele eforturilor tuturor membrilor PDL sunt vizibile cu ochiul liber.

Hava a declarat că de la eveniment vor lipsi invitaţii de la Centru, deoarece toţi greii partidului se vor afla în aceste zile în localităţile din ţară unde PDL are probleme. Hava susţine că Alba nu se numără între aceste oraşe, deoarece aici partidul este poziţionat bine în sondaje şi că prezenţa sa, ca vicepreşedinte de partid la nivel naţional, este suficientă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Boss_619

    vineri, 11.05.2012 at 10:36

    Doomnu Hava , nu vi se pare ca ati facut o avere cam mare? pe spatele altora?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax