Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: ”Căni de fericire” de la Rotaract în Parcul de Crăciun din Sebeș. Banii vor fi donați elevilor săraci

Publicat

O căsuță și multe căni care vor umple de fericire mai mulți elevi din Sebeș. Tinerii din cadrul Clubului Rotaract Sebeș au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru elevii cu situație precară de la Colegiul Blaga din localitate.

”În perioada 6-17 decembrie în parcul Tineretului, în cadrul Târgului de Crăciun, între 18:00 și 22:00 să ne bucurăm de Magia Sărbătorilor de Iarnă, de un vin cald și să aducem împreună un zâmbet pe chipul acestor copii.”- spun ei în mesajul evenimentului lansat pe Facebook.

VEZI:  MESAJE de CRĂCIUN 2017. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de mesaje frumoase și felicitări haioase

Proiectul “o cană de fericire ” ediția a III-a, susține elevii Colegiului Național Lucian Blaga cu rezultate bune, dar cu venituri foarte scăzute. Rotaract Sebeș vrea să vină în sprijinul lor cu burse individuale pentru susținerea acestor copii în activitățile educaționale. Situația materială precară a acestor copii, reprezintă un mare dezavantaj în ceea ce privește accesul la educație.

La căsuța amenajată în Parcul Tineretului cei care doresc să contribuie pot cumpăra o ”cană de fericire” cu vin fiert sau ciocolată caldă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax