Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: „Capcană” pentru un șofer pe un bulevard din Alba Iulia, după ce ploaia torențială a inundat strada. Unde a ajuns cu mașina

Publicat

Un șofer a avut ghinionul să ajungă cu mașina în șanțurile săpate de muncitori în cadrul lucrărilor de infrastructură, pe B-dul Ferdinand I din Alba Iulia. 

Incidentul s-a produs duminică seara, după ce o ploaie torențială a inundat strada. 

Apele au acoperit atât carosabilul cât și gropile săpate de către muncitori, în cadrul lucrărilor de infrastructură.

Situația nu a fost observată la timp de către un conducător auto, care a „plonjat” cu mașina în șanțul adânc de circa 80 cm.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

 1. Cornelia

  duminică, 11.06.2023 at 20:40

  Demisia incompetentilor, munciti cu viteza melcului, nu puneti semne de circulatie, suntem sub nivelul marii la orice capitol, noo cetatenii suntem permisibili si acceptam!!!

 2. Bula

  duminică, 11.06.2023 at 22:24

  Suntem „smart”, face Carliontu si „mobilitate” si suntem aranjati! Ca doar ei nu sunt acolo ca sa reprezinte cetateanu, ei is acolo de la puterea divina, cetateanu si urbea nu contează!!

 3. Unul

  luni, 12.06.2023 at 07:14

  Inițiativele crețe ale primarului au întors cu fundu’n sus orașul iar țuțării săi din primărie îi dau înainte cu ” smartu'”. De acum are lumea gropane smart, inundații smart, vorbitori smart de peneleu, și alte smarturi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax