Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Care a fost cea mai bună mâncare gătită la ceaun, la festivalul rustic de la Oarda de Jos. Secretul rețetei

Publicat

Festivalul rustic ”La ceaune” s-a desfășurat duminică, pe stadionul de la Oarda de Jos. Cel mai bun preparat a fost considerat cel al echipei ”Ceaun cu suflet”. Reprezentantele echipei le-au dezvăluit reporterilor Alba24 și care este secretul rețetei lor.

Liberali din Alba și invitații lor s-au reunit duminică pe stadionul de la Oarda de Jos, la tradiționalul festival ”La ceaune”. Organizați pe echipe, participanții au gătit preparate la ceaun și s-au bucurat de vremea frumoasă și voie bună.

La finalul evenimentului, au fost alese și echipele care au avut cele mai apreciate mâncăruri preparate la ceaun.

Locul al treilea a revenit echipei ”Țurcana Șugag” (mâncare de oaie la ceaun). Pe locul doi s-a aflat echipa ”Treburile-s bune”, iar primul loc a fost câștigat de ”Ceaun cu suflet”, echipa reprezentantelor PNL.


Rețeta este la fel ca la toate ceaunele: legume, carne, chimen, usturoi. ”Dar a noastră este cu suflet”, a spus reprezentanta echipei.

”Bărbații sunt cei mai buni bucătari. S-a dovedit că i-am bătut”, a mai spus aceasta. Restul echipelor premiate au avut reprezentanți bărbați.

”La ceaune” este un eveniment devenit tradiție în rândul liberalilor din Alba. Acesta se desfășoară anual, pe stadionul din Oarda de Jos. Este un ”team building” cu iz de serbare câmpenească, în care toți liberalii și invitații lor se strâng și gătesc în echipe mâncare la ceaun.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate