Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Care sunt prețurile la flori, înainte de începerea anului școlar. Explicațiile celei mai cunoscute florărese din Alba Iulia

Publicat

În prima zi de școală, când sălile de clasă se umplu de entuziasm și așteptări, și elevii revin la bancă, adesea este o tradiție ca profesorii să primească flori.

Cât costă ”un buchet frumos pentru doamna” și ce variante are un părinte care a cheltuit deja un buget mare pentru ghiozdan, caiete, penar și haine? 

Alba24 a discutat cu una dintre cele mai cunoscute florărese din Alba Iulia, Lorincz Ș Ildico, sau, pentru clienții fideli ”doamna Ildi”. Puțină lume nu a trecut pragul florăriei ei din zona Pieței din Cetate.

Oferta este variată: aceste flori pot lua diverse forme și culori, de la buchete de trandafiri delicati la crini parfumați sau la simple flori de câmp adunate cu grijă. Și, în funcție de asta și prețul.

Ceea ce contează însă cu adevărat este gestul de apreciere și afecțiune din partea elevilor.

”Avem flori de la 3 lei firul, care sunt gladiolele, avem la 5 lei tuberoze, niște floricele albe, parfumate, avem gerbera care costă 7 lei, este o paletă de culori foarte variată…” a spus doamna Ildi.

Un buchet ajunge la aproximativ 50-70 de lei, dar poate costa și mai mult, în funcție de florile pe care le cere clientul.

”Am și un buchet la un preț mai bunicel, la 35 de lei, are o margaretă, un trandafir și o gradiolă, sau putem merge o floarea soarelui, care costă în total tot 35 de lei”, adaugă ea.

Pe de altă parte, florăreasa spune că poate construi un buchet pentru orice buzunar și mai spune că se poate cumpăra chiar și o singură floare, iar gestul frumor rămâne.

Florile oferite în prima zi de școală pot contribui la crearea unei atmosfere mai prietenoase și mai apropiate în relația dintre elevi și profesori.

Video: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Daniel

    duminică, 10.09.2023 at 12:47

    Buna ziua,
    Preturile florilor din orașul Alba Iulia nu se rezuma la o singura florarie. O știre trebuie documentata. Sunt si alte florarii cu o oferta mult mai buna.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate