Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Carmen Morariu: de la economistă la stat, la șofer de taxi în Alba Iulia. ”Nu mai aveam răbdare să stau 8 ore la birou”

Publicat

Carmen Morariu

VIDEO: Carmen Morariu este una dintre puținele femei din Alba Iulia, care a ales o meserie ”rezervată” bărbaților, cel puțin la prima vedere. 

Ea este economistă și a lucrat la mai multe instituții publice din Alba. În urmă cu doi ani și jumătate, și-a dat seama că viața de birou are și alternative.

”E o meserie foarte frumoasă, mie îmi place, m-a prins. De la economist am trecut la șofer de taxi. Imi place mult interacțiunea dintre oameni, îmi place să vorbesc mult cu ei… toată lumea mă cunoaște și spune: a venit doamna. E interesant”, spune Carmen Morariu.

La un moment dat, i-a lipsit interacțiunea cu publicul și spune că a ales să facă altceva: taximetrie.

”După ce am lucrat mulți ani cu publicul, nemailucrând cu publicul, într-o instituție în care nu lucram cu oamenii, am simțit că e musai să schimb ceva.

Nu mai aveam răbdare să stau 8 ore la birou să mă tot uit la ceas și am zis că vreau o schimbare. Și am făcut schimbarea aceasta, chiar dacă nu a fost așa de profitabilă la început, pentru că e foarte greu să cunoști orașul…” a adăugat Carmen Morariu.

Trimite MESAJE de 8 MARTIE: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

Clienții nu erau la început obișnuiți ca șoferul de taxi să fie o femeie, dar între timp, ea a devenit foarte cunoscută și mulți o solicită direct pe ea.

”Dacă au văzut că știu să bag în viteză, s-au liniștit. Glumesc acuma…” râde ea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. facsimil

    vineri, 08.03.2024 at 15:51

    felicitări doamnă 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax