Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cătălin Drulă, despre relațiile din interiorul USR Alba: Gabriel Pleșa poate asigura leadershipul organizației municipale

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, și-a reanunțat intenția de a candida pentru încă un mandat la primărie.

Declarația a fost făcută în prezența liderului național al USR, Cătălin Drulă și al președintelui organizației județene, Beniamin Todosiu. 

Todosiu și Pleșa nu au mai avut de mult o ieșire în public, în care amândoi să fie prezenți.

Intenția primarului de a candida pentru încă un mandat vine în condițiile în care acesta nu are nici o funcție în USR Alba, sau în formațiunea politică, fiind doar membru al partidului.

”Sunt convins că voi reuși să determin fundamental schimbarea calității vieții în orașul nostru” a spus Pleșa.

Acesta a vorbit și despre relațiile sale cu restul colegilor, în condițiile în care partidul nu a fost ferit de tensiuni interne, iar Gabriel Pleșa nu are în interiorul formațiunii nici măcar funcția de președinte al organizației din Alba Iulia.

Întrebat de reporterul Alba24 despre acest lucru, Cătălin Drulă a spus că Pleșa poate asigura ”leadershipul” organizației municipale.

”Domnul primar Gabriel Pleșa este un om care face lucrurile așezat, care nu se repede și care își respectă colegii, a luat lucrurile așezat.

A intrat în USR, a candidat, a câștigat, s-a preocupat de primărie, are foarte multă treabă de făcut și în continuare pentru partea politică poate asuma leadeshipul organizației locale și să meargă către alegeri pentru a continua pentru 8 ani” a spus Cătălin Drulă.

De asemenea, președintele USR, a precizat că primarul Pleșa are susținerea partidului pentru viitoarele alegeri, chiar dacă la nivelul partidului și nu numai ar exista discuții din care reiese că Gabriel Pleșa, s-ar putea întoarce la vechea sa formațiune politică pentru încă un mandat.

”Astea sunt doar zvonuri” a exprimat Beniamin Todosiu, referitor la acest aspect.

Mai mult de atât, Drulă a spus că ar fi speculații și că răspunsul clar este prezența celor trei în fața reporterilor.

Gabriel Pleșa a declarat la rândul său că activitatea de primar este cea care îi ocupă tot timpul și că de aceea nu a avut timp de o funcție politică. Totuși, s-a arătat dispus să primească una.

”Pe scurt, relațiile sunt bune și foarte bune. Și ca să nu credeți că ocolesc întrebarea…


De ce nu am o funcție politică? Pentru că pur și simplu îmi ocupă foarte mult activitatea de primar, vă spun cu toată sinceritatea că am mai neglijat partea politică din lipsă de timp.

Am lăsat colegi mai tineri, care au mai mult timp la dispoziție…

Nu înseamnă că nu pot să preiau în viitor o funcție politică, sigur, dacă cei din mediul organizației vor fi de acord.

Relația este foarte bună, cum să vă zic, din punct de vedere al susținerii mele la primăria Alba Iulia, nu am nimic să reproșez, sigur, există discuții, există divergențe, nici un fel de problemă.

Eu mi-am dat demisia dintr-un partid în care am stat 21 de ani tocmai pentru că nu exista această polemică” a spus Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    joi, 16.03.2023 at 16:09

    Da ce nevoie are Pleşa să apară împreună cu Todosiu ? Ceea ce face, face din funcţia de primar nu de membru USR. Nu mai daţi interpretări parşive că nu se leagă.Iar Drulă din basculă să facă politică ca lumea, dacă vrea voturi în 2024.Dacă mă convinge, il dau. Că de ciuma roşie şi lentoarea galbenă m-am săturat.

  2. Nicolae

    sâmbătă, 18.03.2023 at 15:14

    D-le primar nu realizezi că poliția locală lucrează împotriva cetățeanului,de fapt împotriva viitoarei d-voastră candidaturi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax