Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Câte milioane de euro va câștiga fotbalistul albaiulian Nicolae Stanciu la Wuhan. Mesaj către suporterii formației chineze

Publicat

Albaiulianul Nicolae Stanciu s-a transferat în China, la nou-promovata Wuhan Three Towns FC. Mutarea reprezintă un mare pas înainte pentru fostul mijlocaș de la Slavia Praga. Acesta va încasa un salariu de cinci ori mai mare decât la campioana Cehiei.

Jucătorul român s-a transferat de la Slavia Praga la Wuhan Three Towns FC, echipă nou-promovată în prima ligă din îndepărtata țară asiatică. Wuhan a achitat 4 milioane de euro pentru a-l aduce pe Nicolae Stanciu. Adică exact cât a plătit Slavia Praga în iulie 2019, pentru a-l lua de la Al Ahli, din Arabia Saudită.

Nicolae Stanciu și-a luat rămas bun de la echipa cehă și fanii acesteia. El a câștigat două titluri de campion și o Cupă a Cehiei și a jucat alături de Slavia Praga în sferturile de finală Europa League.

Nicolae Stanciu a semnat un contract pe trei sezoane la Wuhan Three Towns FC, cu un salariu uriaș, de 3 milioane de euro pe sezon, de cinci ori mai mult decât la Slavia Praga.

Românul a fost prezentat oficial miercuri pe pagina de Instagram a celor de la Wuhan FC.

Mijlocașul român a transmis un mesaj suporterilor formației chineze, pe care i-a asigurat că vrea să îi facă fericiți.

„Salut! Sunt Nicolae Stanciu. Sunt fericit să ajung la Wuhan Three Towns. Sper ca în acest an să realizăm lucruri frumoase împreună. Abia aştept să ajung în China şi să fac toţi fanii fericiţi”, a transmis Nicolae Stanciu prin intermediul paginii de Instagram a celor de la Wuhan Three Towns FC.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax