Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cățelul toboșar de la Alba Iulia. Un Teckel ține ritmul la o piesă a trupei Dire Straits, cântată la chitară de stăpân

Publicat

YouTube video

Muzica bună și acordurile de chitară par să inspire și patrupedele, la Alba Iulia. Sau cel puțin al unui cățel care știe să aprecieze o piesă a trupei Dire Straits și să țină ritmul fără greșeală. Așa se vede într-un video postat pe rețeaua de socializare de către albaiulianul Dan Roșu.

În familia lui Dan Roșu aproape toata lumea cântă la un instrument. Dan cântă la chitară și are un magazin de instrumente muzicale și un studio de înregistrări. Silviu, mezinul familiei,  cantă la pian și a reușit să ajungă până în semifinala de la ”Românii ai Talent” iar Dănuț, fiul cel mare a studiat percuția și eeste un bun toboșar. Cu atâția muzicanți în familie. era aproape imposibil să nu se ”molipsească” și cățelul Patrocle, un Teckel în vârstă de 6 ani.

Cățelul își acompaniază stăpânul care cântă la chitară, marcând ritmul cu ajutorul cozii și al unei găleți din plastic. Un fel de trupă mixtă ad-hoc, care a creat un moment inedit.

sursa video: Facebook Dan Roșu

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax