Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cățelușa Teba, vânătoarea de criminali. A ajutat la prinderea autorilor a 5 omoruri, luându-le urma

Publicat

YouTube video

Reprezentanții Ministerului de Interne i-au mulțumit câinelui de urmă Teba, care a identificat în doar 4 ore bărbatul suspectat că a omorât două femei în județul Satu Mare.

Aceeași cățelușă a mai ajutat anul trecut la identificarea autorului unui triplu omor.

„Mulțumim, TEBA! Ea este cea care în urmă cu trei zile a descoperit autorul dublului asasinat din Satu-Mare! Doar 4 ore i-a luat acestui câine polițist să ajungă la criminal.

TEBA nu este la primul caz reușit. Anul trecut a condus polițiștii la locuința principalului suspect în cazul unui triplu omor!”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

În același mesaj, este felicitat și el care a antrenat patrupedul, Zoltan Bandi.

Bărbatul suspectat de omorârea a două femei în Bârsăul de Sus, județul Satu Mare, a fost identificat cu ajutorul câinelui de urmă Teba, de la IPJ Maramureș, care i-a dus pe anchetatori la locuința acestuia.

Teba, o cățea ciobănesc german, a fost instruită la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliției Române.

Două femei, de 53 și 65 de ani, au fost ucise săptămâna aceasta, într-o casă din Bârsăul de Sus, lovite în cap de mai multe ori. Bărbatul bănuit că le-a omorât pe cele două femei a fost arestat preventiv joi seara de magistrații Tribunalului Satu Mare.

Pregătit la Centrul Chinologic din Sibiu, ciobănescul german are doi conductori, Alin Ţîţoc şi Zoltan Bandi. Anchetatorii apelează la căţeluşă de fiecare dată când au nevoie de un ajutor esenţial în a descoperi indicii legate de o activitate infracţională.

Sursă foto&video: presasm.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax