Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Câțiva săteni din Poiana Vadului au deszăpezit singuri drumul spre școală. S-au săturat să aștepte autoritățile

Publicat

YouTube video

”Haideți la deszăpezit, să ducem copiii la școală, că primăria nu este interesată de două zile nu a deschis nimeni drumul” este îndemnul postat pe facebook de către un cetățean din Poiana Vadului din Munții Apuseni, județul Alba.

Drumul comunal spre școala din localitate nu fusese deszăpezit de câteva zile, așa că oamenii nu au mai așteptat după autorități. Cu două tractoare și o sanie specială, câțiva săteni s-au apucat de treabă.

YouTube video

Drumul a fost deszăpezit, însă noi ninsori sunt așteptate în zonă sâmbătă și duminică. Ninsoarea abundentă din Apuseni a creat probleme nu doar pe drumurile comunale ci chiar și pe drumul național care face legătura cu județul Bihor. Acolo s-au înregistrat două avalanșe, obligând autoritățile să provoace controlat o a treia, pentru a evita problemele care ar fi putut apărea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax