Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Căutarea adolescentului care a căzut în râul Mureș continuă la Alba Iulia. Operațiune dificilă, în zona pontonului

Publicat

Autoritățile din Alba continuă căutarea în cazul unui adolescent de 15 ani, din Alba Iulia, care a căzut duminică seara în râul Mureș, în zona pontonului de la Partoș.

Luni dimineața, la operațiunea de căutare participă și scafandrii din cadrul ISU Alba. 

La fața locului se află o autospecială de scafandri cu barcă pneumatică și o autoșenilată amfibie, iar pompierii verifică metru cu metru ambele maluri ale râului. Adâncimea apei este de aproximativ 3 metri în zona respectivă.

Căutările au fost sistate pe timpul nopții, dar au fost reluate de dimineață.

„La momentul de față avem peste 10 pompieri cu autospeciale de scafandri, o barcă pneumatică și o autospecială autoșenilată amfibie care desfășoară căutări atât pe ambele maluri, cât și pe apă”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Alba, plutonierul Alexandru Crișan.

Tânărul se afla acolo împreună cu doi prieteni. La un moment dat ar fi vrut să își curețe încălțămintea și a alunecat de pe ponton, dispărând în apă. Unul dintre prieteni a sunat la 112.

Deocamdată acesta nu a fost găsit, iar autoritățile continuă căutarea.

Alexandru Crișan spune că intervenția este foarte dificilă, din cauza curenților puternici, a apei adânci și a condițiilor de ceață.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate