Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Ce a spus Dîrzu despre Hava, Dumitrel și Roman la Congres. Șeful PSD vrea să aducă în orașul Marii Uniri 50.000 de oameni, în 1 decembrie

Publicat

YouTube video

ioan dirzu PSD Dincolo de mesajele prin care liderii PSD au promovat la Alba Iulia candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale, șefii PSD Alba au lansat și atacuri la adresa administrației  local şi judeţene Alba. În discursul său adresat celor de la Congresul PSD, Ioan Dîrzu – președintele PSD Alba i-a atacat pe liderii ACL Mircea Hava, Ion Dumitrel și Florin Roman. În Alba, PSD nu a mai reușit să obțină, prin votul cetățenilor, funcții de conducere în administrația județului și a municipiului Alba Iulia de aproape zece ani, după schimbarea din funcția de președinte a avocatului Ioan Rus. În prezent, județul Alba este cel mai puternic fief al ACL din România, PDL și PNL obținând, în urma alegerilor locale, toate funcțiile din conducerea județului și a municipiului Alba Iulia.

În discursul său din cadrul conferinţei organizaţiei judeţene şi a congresului PSD de la Alba Iulia de vineri, preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, a vorbit despre „înfrângerea”de la europarlamentare a edilului local, Mircea Hava.

„Pentru prima dată după 20 de ani, edilul local a fost înfrânt la Alba Iulia. Este pentru prima dată şi cu siguranţă nu ultima dată. După atâţia ani de opoziţie locală, putem spune că am reconstruit această organizaţie (PSD Alba – n.r.), am dovedit prin rezultatele la alegerile europarlamentare”, a spus Dîrzu (video, minutul 22.46).

În continuare, Dîrzu a ţinut să informeze pe cei prezenţi la eveniment că în ziua congresului, „edilul local, atât de la judeţ cât şi de la municipiu au plecat din judeţul nostru”.

Mai mult decât atât, mesajul său a fost: „Le recomandăm şi o să-i ajutăm să rămână multă vreme plecaţi pentru că avem oameni care pot conduce administraţia locală, judeţeană, mult mai bine decât o fac ei”.

A amintit că, imediat după alegerile locale, anumiţi lideri ai PDL, PNL au făcut „hora unirii” şi au făcut front comun. „Am ştiut că Atanasiu, Roman, Hava şi Dumitrel vor face front comun”, a spus Dîrzu, completând că ideea PSD Alba a fost „ca organizaţia să crească, procentele să fie din ce în ce mai bune, rezultatul să fie unul remarcabil la nivel de Transilvania şi la nivel naţional”.

În încheiere, a promis candidatului Victor Ponta că la Alba PSD va câştiga alegerile prezidenţiale, iar, în schimb, i-a cerut promisiunea că pe 1 Decembrie va reveni la Alba Iulia pentru a sărbători Ziua Naţională. Dârzu vrea să aducă de 1 Decembrie la Alba Iulia 50.000 de membri PSD, din toată țara, pentru a sărbători victoria lui Victor Ponta la prezidențiale.

Declarațiile le puteți vedea la minutul 22.46

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax