Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Ce așteptări au unii locuitori din Alba Iulia de la viitorul primar: Parcuri, parcări, investiții în sport și implicare

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFXdDIsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script> </p>


A rămas mai puțin de o săptămână până la ziua în care cetățenii din Alba Iulia vor decide prin vot cine va fi viitorul primar al orașului.

Promisiuni sunt multe și din toate părțile: de la asfaltarea drumurilor, amenajarea de parcări, construirea de creșe, parcuri, spații verzi și până la introducerea de tramvaie pe străzile din oraș. 

Însă, pe lângă ce promit politicienii pentru a-și atrage electoratul de partea lor, am vrut să aflăm ce vor și ce așteptări au cetățenii din Alba Iulia de la viitorul primar al orașului.

Repoterii alba24.ro au mers în câteva locații din oraș pentru a afla părerea cetățenilor. Deși mulți nu au vrut să vorbească în fața camerei de luat vederi, aceștia au transmis ce așteptări au de la viitorul primar.

CITEȘTE ȘI: Promisiunile celor 10 candidați care vânează fotoliul de primar la Alba Iulia. Exerciții de imaginație sau proiecte serioase?

În funcție de vârstă și de ocupație, localnicii din Alba Iulia au așteptări diferite de la viitorul primar, oricare va fi el.

Părinții, dar și bunicii își doresc mai multe parcuri de joacă, spații verzi și gradinițe.

De asemenea mai sunt și vârstnici care au prins regimul comunist și partidele care în ultimii 30 de ani au venit pe rând la putere. Pentru aceștia toți sunt la fel: ”doar pentru ei, și deloc pentru noi”.

Nostalgicii își aduc aminte de ce a fost odată echipa de fotbal a orașului care juca în prima ligă, iar acum se zbate în ligile inferioare. O mare parte din cei întrebați au răspuns că își doresc mai multe investiții în sport, iar echipa de pe stadionul ”Cetate” să renască.

Nici comparațiile cu orașele din alte țări nu au lipsit. O doamnă care în ultimii 20 de ani a locuit în străinătate și acum s-a întors în Alba Iulia a ”taxat” modul în care administrația se ocupă de curățenia orașului, dar și că nu sunt amabili cetățenii, unul cu altul.

Un reportaj realizat de Cristian Panu și Raul Baciu

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax