Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Ce pot învăța copiii la clubul de engleză organizat de Biblioteca Județeană Alba. O nouă întâlnire va fi în 16 iulie

Publicat

Copiii au ocazia să învețe, prin joc și cântec, noi cuvinte în engleză, la Clubul „English 4  Kids”, organizat la Biblioteca Județeană Alba. O nouă întâlnire va fi marți, 16 iulie, de la ora 10.00, la sediul instituției.

Tema activității propuse de această dată este Going shopping (Mergând la cumpărături).

Copiilor le vor fi prezentate, prin intermediul materialelor vizuale, cuvinte și expresii cu ajutorul cărora să poată numi cât mai multe obiecte pe care le pot cumpăra dintr-o gamă diversă de magazine.

YouTube video

Pentru învățarea acestora vor fi stimulați cu cântecele, dar și cu jocuri interactive și de mișcare, pentru ca la final să fie fixate cuvintele și expresiile noi, dobândite cu această ocazie.

Întâlnirea clubului „English 4 Kids – Club de engleză” se va încheia cu o lectură interactivă și o scurtă prezentare de cărți în limba engleză, care se găsesc în colecția de carte pentru copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba ori la Raftul American.

Clubul de engleză „English 4 Kids” este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, și coordonat de profesoara Diana Mortură.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate