Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ce profesie ar vrea să aibă primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, dacă ar putea da timpul înapoi. De ce ar alege-o

Publicat

Târgul ofertelor educaționale din Alba Iulia a fost un prilej pentru politicienii locali de a face o baie de mulțime. Printre policieni s-a aflat și primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa. 

După ce a vizitat o parte din standuri reporterii alba24.ro l-au întrebat pe Gabriel Pleșa, ce meserie ar alege, dacă ar putea da timpul înapoi.

Acesta a spus că ar face medicina, pentru a fi doctor.


”Poate sunt subiectiv să știți că nu mi-a displăcut deloc școala pe partea tehnică, inginer. Doar că viața mi-a oferit puține șanse să zic nu am fost angajat nicodată la stat, am fost prima generație fără repartiție guvernamentală.

În privat a trebuit să ne reinventăm, iar studiile tehnice făcute ne-au ajutat foarte mult.

Acum dacă este să mă întrebați ce aș face dacă dacă, teoretic, aș relua viața de la început totuși cred ca aș face medicina.

De ce, pentru că simt că aș empatiza cu această meserie pe care o consider foarte nobilă și chiar cred că așa îți ajuți semenii foarte mult”, a declarat Gabriel Pleșa.

Târgul ofertelor educaționale

Elevii din Alba au oportunitatea, în perioada 16-17 mai, să afle posibilitățile de continuare a studiilor în licee tehnologice. De asemenea, se pot întâlni cu reprezentanții firmelor care caută angajați specializați în diferite domenii.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Colegiile tehnice din Alba și-au prezentat oferta educațională la Alba Iulia. Ce mesaj au avut elevii pentru viitorii colegi

La eveniment participă 16 licee tehnologice din Alba și 22 de companii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax