Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Ce salariu ”curge” în buzunarul șefului APA CTTA Alba, Ștefan Bardan. Care este salariul mediu din companie

Publicat

Prețurile mari la apa potabilă și tariful la canalizare practicate de APA CTTA Alba sunt amplu dezbătute în spațiul public, în ultima perioadă.

Însă nimeni nu a menționat care sunt salariile celor din conducerea companiei. O companie care are monopol pe serviciul de furnizare a apei potabile în județul Alba. 

Directorul general al companiei, Cornel Ștefan Bardan, a susținut o conferință de presă, joi, 14 martie 2024. 

Bardan este membru PNL Alba și în trecut a fost deputat PD- PDL, în perioada 2004-2008. Acesta a precizat în timpul conferinței că există membri de partid în interiorul companiei. Însă a mai declarat că ”nu a cerut carnetul de partid”, angajaților.


Reporterii alba24.ro l-au întrebat pe acesta ce salariu lunar are și ce bonusuri anuale primește.

Ce salariu are directorul APA CTTA Alba

”Am salariul meu, indemnizația fixă și o indemnizație variabilă care se dă în funcție de cel mult cinci salarii, pe an, în funcție de realizarea… sunt pe lege”, a declarat în primă fază Ștefan Bardan.

Întrebat despre ce sume este vorba, acesta a răspuns: ”Eu iau 15.000 lei în mână acum, iar sporul de performanță anual este de la 1-5 ori 15”. Mai exact, pe lângă salariul lunar, la sfârșit de an, primește, ca director al APA CTTA Alba, un spor de performanță care variază între unu și cinci salarii.

Un bonus de performanță se oferă pentru realizarea indicatorilor de performanță prinși în contractul de mandator. Indicatori tehnici și indicatori economici, a mai explicat Bardan.

Asta înseamnă că anual primeste un salariu de 180.000 de lei, în jur de 36.000 de euro. Pe lângă acest salariu, se adaugă bonusul de performanță, cel care variază între unu și cinci salarii.

Potrivit declarației de avere din anul 2023, salariul acestuia a fost de 210.649 de lei, undeva la 42.100 de euro.

Salarii în companie

De asemenea, reporterii alba24.ro au întrebat ce salarii au angajații companiei.

Întrebat care este salariul mediu în companie, Ștefan Bardan a declarat: ”6.946 de lei, la care se mai adaugă și bonurile de masă, atât.

Pe lângă salarii, mai sunt câteva prime, de sărbători legale sau de ziua femeii”, a mai explicat șeful APA CTTA Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

14 Comentarii

14 Comentarii

  1. pilu

    joi, 14.03.2024 at 12:16

    Când mă uit la această poză, văd o aură de superom şi atunci tragi concluzia că ăsta după imensa capacitate pe care trebuie să o aibe este peste tot ce mişcă în jur. Aşa că nu vă mai legaţi de imensul salar pe care îl ia, că ca el nu mai e nimeni. Să trăieşti, vorba comuniştilor, că ne trebuieşti !

  2. Cornelia

    joi, 14.03.2024 at 12:38

    la mai mare !

  3. Traficul

    joi, 14.03.2024 at 14:24

    Oamenii de rind abea vă pot pot plăti factura iar voi vă îngrășați luind pînă și și prime ?!?

  4. DUCU

    joi, 14.03.2024 at 15:26

    hoti la drumul mare

  5. M.Alexandra-Diana

    joi, 14.03.2024 at 16:12

    Prime de performanta pentru ce? Pentru apa care nu curge vara în mte localități decât câteva ore noaptea??? Pentru apa murdara care vine pe instalație după ce se oprește apa câteva ore și care infunda instalații, boilere,centrale termine? Prime pentru canalizarea care refulează în aproape toate localitățile când ploua mai mult? Prima pentru apa care nu poate fi consumata ca are un miros prea puternic de clor și e alba la culoare? Dl.Bardan pentru astea ar trebui sa vi se retina 10-50% din salariu lunar, și nu doar Dumneavoastră ci tuturor angajaților, ca astea nu arata performanta ci ,,durere în cot” pentru consumatori. Investiții??? da dar în rețele noi ca să plătească mai mulți serviciile performante spuse mai sus și ca suma de final de an să fie mai mare și nu ca să fie calitatea mai buna. Dacă sunt căutați doar șefii din ce partid fac parte se va găsi ca ei sunt toți în PNL sau sunt neveste de oameni din PNL.

  6. Ion

    joi, 14.03.2024 at 18:06

    Votați PNL ca pe viitor sa plătiți și mai mult la factura de apa .. A ajuns metru cub de apa în Jud Alba mai scump ca și metrul cu de gaz metan…

  7. Claudia

    joi, 14.03.2024 at 20:16

    Rusinos!

  8. Petru

    vineri, 15.03.2024 at 07:01

    Apa de ploaie ce intră pe canalizare se plătește ?

  9. Mircea

    vineri, 15.03.2024 at 10:50

    Si cei de la alba24 beau apa de la acelas ….robinet este motivul pt care nu publica toate comentariile

  10. Claudiu

    vineri, 15.03.2024 at 11:15

    Consiliul ala judetean este capul mafiei locale care si-a intins tentaculele peste tot si toate.
    Atata timp cat numirile in functii si pe posturi se fac politic si/sau contra cost nimic nu o sa functioneze in interesul cetateanului doar in interes de partid. Partidul isi ia partea iar pe ei ii rasplateste cu salarii aberante, prime si ii tine pe posturi. Da, cetateanul de rand are mare parte din vina deoareca a votat aceiasi oameni si acelasi partid, incapabili de ceva bun.

  11. Petronela

    sâmbătă, 16.03.2024 at 09:30

    Cea mai mare mafie.Furați banii oamenilor care muncesc pe minimul pe economie, pensionarilor care nu reușesc să își cumpere nici pastilele, furați tot ce se poate.Sunteti cei mai josnici oameni.Sa vă fie rușine,dacă aveți, bineînțeles.Despre performanță:NU ATI REALIZAT NIMIC.Oare cât plătește din factură,din banii proprii,cei angajați la CTTA? RUȘINE 👎NE TREBUIE SCHIMBAREA.VERIFICATI LA SANGE TOTI ANGAJAȚII DE LA CTTA ALBA.SA VINĂ CONTROALE DE LA ANAF PESTE TOȚI.

  12. Adi Gliga

    sâmbătă, 16.03.2024 at 18:27

    penalist nerușinat..nu a cerut carnetul..știa că sunt doar carnete de PNL..un oportunist și vânător de sinecuri nerușinat Scârbă mi.e când mă uit la burta acestui..

  13. Adi Gliga

    sâmbătă, 16.03.2024 at 18:29

    Neom cinic și cupid .

  14. Codru

    duminică, 17.03.2024 at 20:58

    Acesti Penelisti care conduc judetul de 30 de ani nu au fost in stare sa creeze nicio unitate, activitate productiva in oras, unde macar sa lucreze nevestele, neamurile, copiii lor pentru un salariu, dar si-au angajat toate cunostintele, politicenii; n-au facut nimic, nimic numai impart taxele incasate de la oameni. pe vremea raposatului Ceausescu acest consiliu judetean desfasura o serie de activitati de toate felurile, servicii, avea si fabrica de caramida de la Santimbru de care imi aduc aminte…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax