Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Ce se întâmplă cu ANL-urile din Alba Iulia. Până când pot fi actualizate dosarele și ce tipuri de locuințe sunt disponibile

Publicat

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia au transmis că solicitanții de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii (ANL), pot merge la sediul sediul instituției, pe Calea Moților, nr. 5 A, camera 8 pentru completarea cererilor necesare evaluării dosarului și actualizarea solicitărilor.

Documentele se pot depune până în data de 26 mai, în fiecare zi de luni până joi între orele 7.30 – 16.00 și vineri între orele 7.30 – 13.30.

Actualizarea documentelor este obligatorie în vederea întocmirii listei de priorități pentru anul 2023,  pentru repartizarea  locuințelor pentru tineri, destinate închirierii.

Viceprimarul Marius Filimon a oferit câteva detalii legate de noile ANL-uri din Alba Iulia.

”Este vorba despre noile locuințe ANL construite pe Strada Lalelelor, 36 de locuințe, dintre care 6 garsoniere, 18 apartamente cu 2 camere și 12 apartamente cu 3 camere.

Pe lângă cele două blocuri de locuințe, zona este una deosebit de frumoasă. Avem acolo peste 1.900 de metri pătrați de spațiu verde, un parc de joacă penru copii, parcări, mobilier urban, este o zonă perfectă pentru tinerii care doresc să locuiască în aceste blocuri ANL” a spus Filimon.

Acesta a adăugat că toate documentele justificative care trebuie depuse se regăsesc pe siteul primăriei, la secțiunea ANL.

Cartierul este finalizat inclusiv la exterior, în ceea ce privește drumul, trotuarele, gazonul, un loc de joacă și parcările.

Autoritățile mai așteaptă doar branșamentul la energie electrică, înainte de a începe repartizarea locuințelor.

Realizarea acestui ultim pas care în sarcina Electrica SA, care deocamdată nu a găsit un executant al lucrării. Potrivit unor surse din rândul companiei, situația ar putea fi rezolvată în această vară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pamfil

    miercuri, 10.05.2023 at 13:38

    ce sa se intample? se dau ca alea de dinainte, pentru „defavorizati” cu „origini sanatoase” – angajati in structurili statului.

  2. morbius

    luni, 17.07.2023 at 15:41

    dupa aproape 2 luni de la actualizarea dosarelor inca nu s-a afisat nici o lista de repartizare… se tin in continuare neocupate din octombrie sa faca mucegai si sa crape toti peretii ca nu sta nimeni sa aiba grija de ele. sau mai bine zis se mai asteapta cateva spagi ca sa se poate da cat mai multe la pilele angajatilor din primarie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax