Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ce spun șefii IPJ Alba despre ancheta privind cocktailurile Molotov de la Alba Iulia. N-au aflat încă substanța din sticle

Publicat

La trei săptămâni de la descoperirea unei plase cu patru sticle de Cocktail Molotov în Cetatea Alba Carolina, șefii IPJ Alba nu au încă răspunsuri la principalele întrebări: cine le-a pus acolo și ce conțin sticlele respective.

Șeful IPJ Alba, comisarul șef Florin Dogaru a spus doar că în cauză este deschis un dosar penal și a recunoscut că, la 3 săptămâni de la incident, polițiștii nu știu încă ce se afla în acele sticle.

”Este în cadrul unei anchete penale, cu siguranță când se vor finaliza actele de urmărire penală veți fi informați.

(Substanța din sticle – n.red.) Este în faza de expertizare, încă nu avem raportul final” a spus șeful IPJ Alba, Florin Dogaru.

”Aceste expertize se fac de anumite instituții, care sunt abilitate. Nu vă putem da alte detalii din dosar penal. S-a avansat în anchetă, dar nu se pot da detalii” a spus acesta.

Adjunctul inspectoratului, Darius Vasile Bic, a spus la rândul său că este important și faptul că nu mai există o stare de pericol.

”Ne-am asigurat din toate punctele de vedere și poate că ar trebui subliniat și acest fapt. N-a urmat nici un alt eveniment” a adăugat Bic.

Potrivit surselor Alba, polițiștii au vizionat ore întregi de înregistrări video și au verificat tot orașul în căutarea unor eventuale alte sticle de acest fel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasile

    marți, 28.02.2023 at 12:32

    Ori sunt prosti ori sunt prosti , ce e asa greu sa dai foc sa vezi daca arde si dupa miros, poate e doar apa sfintita :)) Incompetența și prostia M.A.I

    nu cred ca este motorina cu benzina, mai trebuie si polistiren 😉
    dupa culoare pare a fi apa sau vro otrava de stropit pomii….

    daca o expertiza dureaza atat inseamna ca sunt platiti degeaba si mai vor si pensi speciale !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax