Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ce spun turiștii care vin în concediu la Alba Iulia. Ce vizitează și cum li se par prețurile practicate de HoReCa

Publicat

Suntem în plin sezon turistic la Alba Iulia. Am vrut să aflăm ce spun turiștii într-o zi de luni despre oraș, ofertele turistice și prețurile practicate de cei din HoReCa. 

Din punct de vedere turistic, ziua de luni este una mai redusă în activități, deoarece muzeele din oraș sunt închise, deoarece au avut program în weekend. 

O bună parte dintre cei care ajung să viziteze Alba Iulia sunt în traznit, fie merg spre zonele din Cluj, fie spre Sibiu, iar Cetatea Alba Carolina este o atracție care poate fi vizitată în doar câteva ore.

Însă, luni, 29 iulie reporterii Alba24.ro au întâlnit și turiști care au stat mai multe zile în oraș.

Mare parte din ei și-au luat cazare prin site-ul booking.com și au optat pentru apartamente de închiriat.

Spre exemplu un grup de turiști au spus că au ajuns duminică la Alba Iulia s-au cazat, au vizitat o parte din Cetate, iar luni vor vizita și restul zonei. Aceștia vor pleca către alt oraș marți dimineața.

De asemenea o familie care a vizitat Maramureșul a venit la Alba Iulia în weekend. Despre prețurile practicate de comercianți au spus că sunt asemănătoare cu cele din alte zone ale țării.

Însă sunt și mulți turiști care vizitează Alba Iulia doar pentru câteva ore. Aceștia vin în special pentru partea istorică a orașului.

Una dintre turistele cu care au discutat reporterii alba24.ro a spus că chiar dacă muzeele sunt închise în ziua de luni, poate vizita Cetatea și cele două biserici din zona istorică.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate