Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ce spune Gabriel Pleșa, despre o eventuală candidatură a lui Mircea Hava la Primăria Alba Iulia. Declarații la Radio Alba24

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a fost invitatul zilei la emisiunea ”Versiune și adevăr” a jurnalistului Emil Pojar, la Radio Alba24.

Acesta a comentat o serie de subiecte politice, dar și administrative. Printre ele, și o eventuală candidatură în 2024 a lui Mircea Hava la primărie, care ar dinamiza lupta pentru această funcție. 

Gabriel Pleșa a răspuns unei întrebări legate de rămânerea în USR și candidatura pe lista acestui partid.

”Da, eu mi-am anunțat candidatura din partea USR-ului. Fără discuție, posibil ca până atunci să existe alianțe. Știți că s-a discutat la ultimul congres al USR o alianță și se pare că prinde contur, între USR ca partid principal, PMP și Forța Drepte a lui Ludovic Orban” a spus Pleșa.

”Nu cred că domnul Mircea Hava va mai candida, probabil că își dorește și va vrea să mai meargă un mandat la Parlamentul European.

Actualul primar a vorbit și despre o potențială candidatură a lui Mircea Hava, o discuție care are loc în mediul politic local.

”Sigur, orice este posibil, dar acuma, atâta timp cât PNL și-a anunțat un posibil candidat, probabil că nu se discută ca domnul Hava să se reîntoarcă și ar fi și pentru dânsul, ca sfârșit de carieră politică, și un risc, pentru că trebuie să spunem acest lucru, dar ar fi și cumva și coborârea ca nivel de reprezentativitate, pentru că totuși europarlamentar e o funcție care e mai reprezentativă în statul român.

Și ca primar al municipiului Alba Iulia, dânsul a avut aproape 6 mandate, deci părerea mea e că ce a putut da bun pentru comunicate a putut da, sau a dat în cele 6 mandate” a adăugat Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Costel

    luni, 03.07.2023 at 15:42

    Tu stai linistit ca te votam pe tine. Stai fara ganduri …
    Tu esti prima optiune te rog sa stai fara grija.
    Nu te stresa o sa fie bine.

    Am vazut ce poti ….. HAOS….
    Stai linistit ca suntem alaturi de tine 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.

    Dormi fara grija ca la anu te votam.
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥰🥰

  2. Unul

    luni, 03.07.2023 at 16:07

    Tooooată lumea o să vooooteze cu tine căci multe smart gropi, smart șanțuri, smart brambureală, într-un cuvânt smart haos, ai adus orașului. Multă smart sănătate și vot mult smart la anu’ și la mulți ani

  3. pilu

    luni, 03.07.2023 at 16:12

    Stau şi mă gândesc la Pojar, la câte radiouri a fost şef din 1990 încoace ? Nimic nu se poate în Alba Iulia fără acest Matusalem al radioului. Oare de ce ? „Prietenii” ştiu de ce.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate