Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Ce spune șeful PSD Alba despre candidatul partidului la Primăria Alba Iulia. Victor Negrescu: există foarte multe nume

Publicat

Președintele PSD Alba, europarlamentarul Victor Negrescu a declarat duminică că în partid există foarte multe nume de candidați pentru Primăria Alba Iulia. 

Declarațiile au fost făcute la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, în cadrul unui eveniment în care a prezentat raportul său de activitate cu rezultatele obținute în mod specific pentru județul Alba.

„Candidatul la Primăria Alba Iulia a fost în această sală și cred că sunt multe variante posibile pentru noi. Mă bucur că toată lumea așteaptă ca PSD să-și desemneze candidatul, înseamnă că PSD va câștiga alegerile.

De aceea suntem foarte responsabili în modul în care vom identifica acest candidat. Vom discuta cu colegii, vom face sondaje de opinie dar mai ales vom pune în prim-plan planul pe care îl avem pentru municipiul Alba Iulia.

Noi am sprijinit acest municipiu, sub guvernarea PSD și în mod special cu sprijinul direct a premierului Ciolacu și a ministrului Câciu, municipiul Alba Iulia a beneficiat de fonduri și în continuare vom sprijini dezvoltarea comunității. Abordarea noastră este mult mai coerentă decât în trecut și suntem principala formațiune de opoziție în județ și în municipiu.

Nu este normal ce se întâmplă în județ, nu este normal ca prețul la apă și canal să fie atât de mare, nu este normal ca fondurile europene să nu fie folosite corespunzător, nu este normal să nu avem o viziune și un plan pe termen lung.

PSD nu are nicio colaborare locală în județul Alba cu PNL. Cei de la USR, cei de la PMP, cei de la AUR, au coaliții locale cu cei de la PNL. Deci acele formațiuni sunt defapt, din nefericire, anexe ale PNL. Noi suntem alternativa la PNL în baza unor proiecte pe care l-am prezentat parțial astăzi și pe care împreună cu colegii mei le vom prezenta în fiecare localitate.

Cred că există foarte multe nume (n.r. – de posibil candidați pentru Primăria Alba Iulia). Voicu Vușcan este un om foarte bine pregătit, un manager care a dovedit foarte multă experiență. (…) Mă bucur că tot mai mulți oameni bine pregătiți vin în echipa noastră. (…)

Mă bucur că Voicu Vușcan, Corneliu Mureșan, colegul nostru de la Sebeș și alți colegi au poziții publice cu ceea ce se întâmplă în localitățile lor. Asta este abordarea. PSD Alba trebuie să facă lucrul acesta într-o manieră consistentă și eu cred că avem nevoie de pregătirea domnului Voicu Vușcan în tot ce înseamnă administrație și reprezentarea acestui județ. De aceea sloganul nostru a fost cu profesionalism județul Alba puternic în Uniunea Europeană”, a declarat Victor Negrescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Sondorii

    luni, 22.01.2024 at 08:03

    As fi mai reținut în a lauda viitorii candidați la primăriile municipiilor din județ și mai ales la Sebeș unde candidândpentru a treia oară cu aceeași echipă perdantă, eșecul este deja sigur! Sondajul privind candidații se face printre membrii de rind și nu de către cei care vor sa candideze.

  2. pilu

    luni, 22.01.2024 at 11:46

    Avem foarte multe nume ?, dar candidat va fi Vuşcan. Păi ce-i asta mă frate, ce să înţelegem, că nu aţi făcut sondaje, dar aţi stabilit omul. Tipic PSD-ist.Se pare că aici este singurul ,loc unde PNL nu este la remorca PSD. Iar cu sloganul vostru, profesionalism, vi se potriveşte un şlagăr vechi, PSD, PSD las-o jos că măcăne.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax