Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cea mai frumoasă colindă de Crăciun. Tânăra artistă care a electrizat Piața Cetății din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Participanții la ”Crăciunu din 21” organizat joi seară de Primăria Alba Iulia au putut asculta una dintre cele mai frumoase colinde românești, într-o interpretare electrizantă (cu tot frigul de afară) a tinerei artiste Ina Todoran. Aceasta a cântat din mijlocul oamenilor, în Piața Cetății, și nu de pe scenă. De altfel, momentul ei a făcut parte dintr-un flash-mob inițiat de Ionuț Fulea, în timpul căruia mai mulți cântăreți răspândiți printre oamenii din Piață au luat pe rând microfonul, pentru ca la sfârșit să colinde împreună cu toată lumea adunată la eveniment. 

Ina Todoran s-a născut în 1993 la Crăciunelu de Jos și a absolvit liceul în 2012, fiind atunci singura elevă din județ care a obținut media 10 la bacalaureat. Ea este câștigătoarea Trofeului Festivalului ”Strugurele de Aur”, ediția 2012, produs de Jidvei și are în palmares multe alte premii.

În Piața Cetății din Alba Iulia, a interpretat o variantă a colindei ”Vin colindătorii”, ale cărei versuri îi aparțin poetului, din păcate uitat, Radu Gyr.

VEZI: MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax