Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ceartă de la un pachet de țigări. Un bărbat nervos a devastat un magazin din Vințu de Jos.

Publicat

Un bărbat de 36 de ani din comuna Vințu de Jos este cercetat de polițiști pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice după ce a provocat un scandal în incinta unui magazin alimentar din localitate. Totul a început când bărbatul s-a întors în magazin unde credea că își uitase pachetul cu țigări și s-a luat la ceartă cu patroana.

Femeia speriată a fost cea care a sesizat polțiștii care s-au deplasat la fața locului. După o oră de dat declarații la poliției, omul nervos s-a întors la locul faptei și a început să distrugă mobilierul din magazin și lada frigorifică. Întreg incidentul a fost surprins pe camerele de luat vederi ale magazinului.

Bărbatul cunoscut cu antecedente penale a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă și punere în mișcare a acțiunii penale.

UPDATE Instanța de judecată și-a însușit propunerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 29 de zile.

Sursa IPJ Alba și Protv.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. flo9

    sâmbătă, 01.09.2012 at 09:00

    este incredibil cum acest individ este lasat de politie in libertate,are abateri pt tentativa de omor,furt si multe altele.Nu inteleg de ce in aceea zi i s-a dat drumul trebuia arestat deoarece in 48 de ore a produs 3 scandaluri–este un pericol public…sper ca aceasta intamplare sa puna capat indolentei politistilor…

  2. Marius

    sâmbătă, 01.09.2012 at 14:02

    Da „flo9” intradevar este incredil cum un asfel de individ este lasat in libertate, dar cred ca nu e corect cand spui ca „este lasat de politie in libertate” sau „sa puna capat indolentei politistilor”.
    Daca cunosti ca are abateri pentru tentativa de omor, furt si cele multe altele la care te referi, atunci cunosti probabil ca politia constata acele fapte, dar nu ei condamna.
    Sau poate si tu esti la fel ca individul acela, iar cu aceasta ocazie vrei sa denigrezi imaginea unei institutii sau a unor oameni.
    Credca unele corecturi sau scuze dovedesc ca nu esti la fel ca individul acela.
    Sau poate nu ai curajul sa recunosti cand gresesti?

  3. Ion

    sâmbătă, 01.09.2012 at 14:42

    Ai dreptate Marius, ar trebuia sa avem simtul raspunderii si sa nu facem comentarii fara acoperire.
    Oricum individul asta va sta mult timp la racoare unde ii si este locul, daca nu cumva se va constata ca o pedeapsa cu suspendare e suficenta pentru fapta comisa.

  4. Ion

    sâmbătă, 01.09.2012 at 16:44

    .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax