Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cei 22 de elevi din Olt au plecat spre casă, din gara Alba Iulia. Explicațiile profesorului

Publicat

Cei 22 de elevi alături de profesorul lor, care au fost evacuaţi în noaptea de 1 decembrie din Catedrala Încoronării, au plecat spre casă, în județul Olt, duminică dimineața. După micul dejun aceștia  au luat trenul spre Drăgănești Gara din Alba Iulia.

Starea elevilor era una buna la plecarea din oraș, chiar și a elevului pentru care s-a solicitat intervenția medicală, spun cei are s-au ocupat de ei la punctul medical amenajat la Colegiul Național Horea Cloșca și Crișan, acolo unde și-au petrecut noaptea.

Potrivit profesorului coordonator, excursia de la Alba Iulia era una organizată și nu urmau să doarmă în catedrală, ci la Seminarul Teologic.  Acesta spune că grupul se afla în catedrală pentru un concert în momentul în care unui copil i s-a făcut rău.

„Această excursie a fost organizată de două săptămâni avem bilete dus-întors, deci nus s-a pus problema că noi nu știm la ce ora este trenul de întoarcere. (…) Nu s-a pus problema să dormim în catedrală, părintele ne-a spus că la ora 23.00 catedrala se închide și dacă vrem să mergem să dormim la Seminarul Teologic. Între timp ne-au preluat cei de la ISU care spuneau că sunt ei organizați cu acest liceu ( nr. HCC). și am fost de acord să mergem acolo. Am avut condiții foarte bune și le mulțimim cu această ocazie.

Se pare că elevii si profesorul ar fi ajuns la Alba Iulia sâmbătă dimineata în jurul orei 03.00 și au stat în gară până s-a luminat, după care au plecat în oraș.

Reamintim că din informațiile primite de la ISU grupul se afla în Alba Iulia din data de 30 noiembrie și a înnoptat în Catedrala Încoronării deoarecere nu avea un loc de cazare. Grupul urma să își petreacă noaptea de 1 decembrie tot în catedrală. Pentru că unui elev i s-a făcut rău a fost solicitată intervenția unui echipaj medical, iar copilul a fost transportat la spital.

Ceilalți au fost cazați la Colegiul Național Horea Cloșca și Crișan, unde funcționează în aceste zile un centru de permanență și unde au primit o masă caldă.

Elevii au vârste cuprinse între 11 și 14 ani.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gogu_Olt

    duminică, 02.12.2018 la 17:28

    Ce prostie…sau mai bine zis manipulare din partea ISU…
    Cum se poate ca ISU sa incerce aceasta manipulare grosolana ?
    Eu cred ca ISU….sau mai corect spus…anumite persoane din ISU incearca sa isi faca imagine pe seama unor copii si in baza unei situatii prezentate intentionat FALS

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Sediul ISU Alba, iluminat în culorile drapelului național

Publicat

isu

Sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a devenit tricolor, de vineri seară, grație unei instalații de iluminat. Culorile sunt cele ale steagului României, a transmis un cititor Alba24. ”Sediul pompierilor din Alba, la ceas de seară. Așa ar trebui să fie sediile tuturor autorităților publice de la noi în oraș. Cred că oferă prestanță instituțională, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Protest inedit al USR PLUS Alba, la finalul campaniei electorale, pe drumul dintre Alba Iulia și Sebeș

Publicat

p

Mai mulți membri și simpatizanți din USR și PLUS au încheiat campania electorală printr-un marș de la Alba Iulia la Sebeș. Inițiativa a avut ca scop mobilizarea electoratului să meargă la vot, dar și un protest la adresa actualei guvernări, care trebuia să finalizeze în 2017 tronsonul de autostradă de la Alba Iulia la Sebeș, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: INCENDIU la o staţie de asfalt din Drâmbar, lângă Alba Iulia. A luat foc ghereta paznicului unităţii

Publicat

Pompierii din Alba Iulia au fost chemaţi să intervină, vineri seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o staţie de asfalt din Drâmbar, lângă Alba Iulia. Din primele date, a fost cuprinsă de flăcări ghereta de aproximativ 2 mp, folosită de paznicul unităţii. În apropiere se află un rezervor de motorină, însă potrivit ISU Alba […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ionuț Zincă și Tamas Bogya, de la CS Unirea Alba Iulia, în loturile naționale de seniori la Orientare

Publicat

CS Unirea Alba Iulia

Ionuţ și Tamas Bogya, de la CS Unirea Alba Iulia au fost incluşi în loturile naționale de seniori la Orientare, în urma ultimelor competiţii, ce au contat ca etape de selecție. Ionuţ Zincă este pe primul loc al ierarhiei și Tamas Bogya este pe locul 4. Pe pozițiile 2 și 3 se regăsesc sportivii Roman […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate