Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cei 22 de elevi din Olt au plecat spre casă, din gara Alba Iulia. Explicațiile profesorului

avatar

Publicat

Publicitate

Cei 22 de elevi alături de profesorul lor, care au fost evacuaţi în noaptea de 1 decembrie din Catedrala Încoronării, au plecat spre casă, în județul Olt, duminică dimineața. După micul dejun aceștia  au luat trenul spre Drăgănești Gara din Alba Iulia.

Starea elevilor era una buna la plecarea din oraș, chiar și a elevului pentru care s-a solicitat intervenția medicală, spun cei are s-au ocupat de ei la punctul medical amenajat la Colegiul Național Horea Cloșca și Crișan, acolo unde și-au petrecut noaptea.

Potrivit profesorului coordonator, excursia de la Alba Iulia era una organizată și nu urmau să doarmă în catedrală, ci la Seminarul Teologic.  Acesta spune că grupul se afla în catedrală pentru un concert în momentul în care unui copil i s-a făcut rău.

„Această excursie a fost organizată de două săptămâni avem bilete dus-întors, deci nus s-a pus problema că noi nu știm la ce ora este trenul de întoarcere. (…) Nu s-a pus problema să dormim în catedrală, părintele ne-a spus că la ora 23.00 catedrala se închide și dacă vrem să mergem să dormim la Seminarul Teologic. Între timp ne-au preluat cei de la ISU care spuneau că sunt ei organizați cu acest liceu ( nr. HCC). și am fost de acord să mergem acolo. Am avut condiții foarte bune și le mulțimim cu această ocazie.

Se pare că elevii si profesorul ar fi ajuns la Alba Iulia sâmbătă dimineata în jurul orei 03.00 și au stat în gară până s-a luminat, după care au plecat în oraș.

Reamintim că din informațiile primite de la ISU grupul se afla în Alba Iulia din data de 30 noiembrie și a înnoptat în Catedrala Încoronării deoarecere nu avea un loc de cazare. Grupul urma să își petreacă noaptea de 1 decembrie tot în catedrală. Pentru că unui elev i s-a făcut rău a fost solicitată intervenția unui echipaj medical, iar copilul a fost transportat la spital.

Ceilalți au fost cazați la Colegiul Național Horea Cloșca și Crișan, unde funcționează în aceste zile un centru de permanență și unde au primit o masă caldă.

Elevii au vârste cuprinse între 11 și 14 ani.

1 Comentariu

1 Comentariu

 1. avatar

  Gogu_Olt

  duminică, 02.12.2018 la 17:28

  Ce prostie…sau mai bine zis manipulare din partea ISU…
  Cum se poate ca ISU sa incerce aceasta manipulare grosolana ?
  Eu cred ca ISU….sau mai corect spus…anumite persoane din ISU incearca sa isi faca imagine pe seama unor copii si in baza unei situatii prezentate intentionat FALS

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

EVENIMENT

SINUCIDERE la Cugir. Un bărbat a fost găsit spânzurat de un copac, pe o stradă din oraș

avatar

Publicat

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Cugir a fost găsit, miercuri noaptea, spânzurat de o creangă a unui pom aflat în fața unui bloc, pe o stradă din oraș. Se pare că bărbatul a fost găsit de un cetățean care locuiește într-un imobil situat pe strada Rozelor din oraș, miercuri, 12 decembrie, în […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ministerul Muncii: Agresorii din cazurile de violență domestică vor beneficia de consiliere psihologică gratuită

avatar

Publicat

psiholog sedinta

Agresorii din cazurile de violență domestică pot beneficia de consiliere psihologică, atât în cadrul unor servicii de specialitate publice, cât și private. Măsura poate fi dispusă de către instanţele judecătoreşti competente în sarcina agresorului, în soluţionarea cazurilor de divorţ, în care s-a reţinut culpa unuia dintre soţi cu privire la săvârşirea unor fapte de violenţă […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Cititori fideli și instituții publice premiate de Biblioteca ”Lucian Blaga” din Alba. Concert Paula Seling

avatar

Publicat

Cititori fideli, instituții administrative și culturale din Alba alături de mass-media au fost premiați în Gala Premiilor Bibliotecii ”Lucian Blaga” din Alba, ce a avut loc miercuri seară în incinta Alba Mall. Evenimentul a culminat cu un concert susținut de solista Paula Seling.Gala de miercuri seară a fost deschisă de tânăra actriță, Cătălina Mihăilă a […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Modificări la legea dării în plată. Ce se întâmplă cu programul Prima Casă

avatar

Publicat

taxe bani euro

Legea dării în plată a suferit noi modificări, marţi. Senatorii din comisia de buget şi finanţe au decis că ea nu se va aplica celor care au luat credite prin programul Prima Casă. În schimb, au fost aprobate mai multe amendamente care favorizează debitorii, stabilindu-se clar care sunt situaţiile de impreviziune.Pentru a se aplica, modificările […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate