Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cei doi bărbați din Alba Iulia bănuiți de înșelăciune, reținuți pentru 24 de ore. Ce ar fi făcut

Publicat

Cei doi bărbați aduși miercuri dimineață la sediul IPJ Alba au fost reținuți pentru 24 de ore.

Potrivit polițiștilor cei doi sunt bănuiți de înșelăciune, amenințare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, nerespectarea hotărârii judecătorești și sustragere de sub sechestru.

Reamintim că polițiștii au efectuat miercuri dimineață 7 percheziții, la domiciliile a două persoane, respectiv sediile și punctele de lucru ale unor societăți administrate de acestea, în municipiul Alba Iulia.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna ianuarie 2021, doi bărbați, de 34 și 50 de ani, din Alba Iulia, ar fi indus în eroare o femeie, de 34 de ani, cu privire la calitatea lor, pentru a obține diverse sume de bani.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: PERCHEZIȚII la Alba Iulia, la persoane bănuite de înșelăciune, amenințare și fals. Doi suspecți aduși la sediul Poliției

Invocând nevoia de dezvoltare a unei afaceri și câștigându-i încrederea, cei doi ar fi reușit să obțină, în mai multe tranșe, 60.000 de lire sterline.

Ulterior, când femeia a solicitat restituirea banilor, cei doi ar fi refuzat și ar fi făcut presiuni asupra ei, pentru a renunța la bani, amenințând-o că îi vor face plângere pentru cămătărie și spălare de bani.

Cele două persoane sunt bănuite și de comiterea altor înșelăciuni, cu un prejudiciu total de 21.500 de euro, precum și amenințare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, sustragerea de sub sechestru și nerespectarea hotărârii judecătorești.

În perioada 2019 – 2021, invocând promisiuni de achiziționare a unor autoturisme, la prețuri convenabile sau probleme financiare ale unor societăți administrate, ar fi reușit să obțină diverse sume de bani de la mai multe persoane.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax