Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Cel mai cunoscut traseist politic din Alba care a pierdut alegerile, se face fermier. Traian Ursaleș: „Nu mai candidez niciodată pentru Primăria Meteș”

Publicat


traian ursales Unul dintre marii pierzători ai acestor alegeri, în Alba, este fostul primar al comunei Meteș, Traian Ursaleș, candidat PMP. Acesta a ratat la mustață un nou mandat în favoarea fostului său coleg de partid, Dan Opruța (PNL).

La începutul campaniei electorale, Traian Ursaleș declara că, dacă nu va obține un nou mandat cu minimum 50% din voturi, va demisiona. După aflarea rezultatelor, nu a mai fost nevoie de demisia acestuia, deoarece candidatul PMP nu a intrat într-un nou mandat. Acesta a câștigat în patru secții, dar diferența obținută de contracandidatul său, Dan Opruța (PNL) care a avut întâietate la secția din Ampoița (289 de voturi, în timp ce Ursaleș a fost ales de 76 de cetățeni), i-a încheiat cariera de primar a lui Traian Ursaleș.

„Patru secții le-am câștigat, dar în Ampoița a fost problema. La Ampoița nu am avut niciodată scoruri foarte mari și Dan Opuța este de acolo”, a declarat Ursaleș.

Acesta mai spune că în cazul său a fost un complot între PNL și PSD, pentru ca și voturile de la social-democrați să meargă spre liberal.

Fostul primar susţine că în timpul campaniei au fost mituiți cetățenii din nouă cătune, cu alimente.

„Au dus în două cătune ulei și înghețată, i-au dus cu mașinile la secțiile de vot. Eu când am văzut care-i treaba, m-am retras și mi-am văzut de treabă. Am pierdut cu demnitate, în momentul în care a fost ceea ce a fost împotriva mea, era greu să câștig. Trei zile a fost Dumitrel acolo, care le spunea la oameni că pixul este la el și nu mai dă niciun ban dacă mă aleg pe mine”, a spus Ursaleş.

Traian Ursaleș este de părere că a pierdut din cauza presiunii făcute de PSD și PNL, dar în cazul în care ar fi câștigat cu un scor de sub 50% oricum și-ar fi dat demisia.

Ursaleș va rămâne consilier județean și fermier la el acasă. Fostul primar spune că se va ocupa de gospodărie și nu va mai candida niciodată la Primăria Meteș.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Mihaela Gavrila

    vineri, 10.06.2016 at 22:13

    Doamne fereste- ne!!!!! Desi se spune ca ” cine se aseamana se aduna” mi s a parut ca Negrutiu ar fi mai normal decat ” doftorul disperat”…:dar nu e nicio diferenta!!! Da, cum sa nu…toata lumea a complotat impotriva lor…ha, ha, ha!!! Doftorul disperat si a incolonat pe toti cei de pe Valea lui Bojin la 7,30 erau la sectia de votare, inclusiv persoanele cu dizabilitati in carucioare!!!! In Metes se stie cine dintre slugile doftorului a carat toata ziua oameni la vot, cu 2 masini… dar cum tot hotul striga ” hotii”… tot doftorul a sunat la 112 de vreo 3 ori. Cat despre oamenii lui in sectiile de votare…I’ll aproba cu ardoare pe Negrut …dar el primar si fiind si candidat a avut in sectiile de vot…pe presedinti( cu exceptia d lui Dumitrescu de la sectia de vot din Ampoita) pe toti loctiitorii…a fost lista trimisa de el…apoi operatorii de calculator au fost…sotia lui la Presaca, sora sotiei la Tauti, sotia fratelui saau la Lunca Ampoitei, omul lui de baza la Metes , iar la Poiana di Ampoita tot cei trimisi pe lista lui. In plus a mai avut si candidati in sectiile de votare. Deci prin ce a fost defavorizat??? Dar precum vad acest doftor stie si cu cine a votat candidatul Psd !!! Un lucru e sigur , cei care au votat cu Miclea Rodica sau cu Hanes Vasile niciunul nu ii acorda lui votul!!!! El vorbeste de demnitate si onoare? Acest doftor nu cred ca a deschis DEX ul in viata lui… desi ar fi recomandabil…dupa alegeri I a luat la rand pe adversarii sai politici …injurandu- I , amenintandu- I …ca I va distruge, ca se va razbuna, defaimandu – I , caractetistica fiind cunnoscuta si din perioada campaniei…doar ca acum s- a accentuat!!! Incearca sa discrediteze si pe fosti colegi( mai bine zis colege) …doar ca omite un singur lucru…oamenii au inceput sa nu l mai bage in seama, cunoscut fiind cat poate fiecare din institutia primariei, personalul stiind foarte bine ce are de facut, fara ordinele lui dictatoriale. Acum poate foarte bine , la el la ferma, sa si exercite aceasta dorinta arzatoare de a se juca de – a Dumnezeu..acum poate face ce stie el mai bine…sa dea ordine la ” argati” !!! Felicitari noului primar ca nu a dat curs atacurilor repetate cu privire la persoana lui!!! Mult succes si putere de munca pentru prospetitatea comunei Metes !!!!

  2. ion

    sâmbătă, 11.06.2016 at 08:54

    Dle.Ursales,era de asteptat sa se intample asa.V-ati declarat băsist convins.Fiecare pasare pe limba ei moare.In rest o să vedeti la alegerile parlamentare ce SUCCESURI o să aveti.Insul de mai sus o să va fie un bun argat.

  3. Florin

    sâmbătă, 11.06.2016 at 12:59

    La ce să mai candideze? Eventual dacă pleacă la un partid adevărat, nu caricatura de PMP…

  4. nicu

    duminică, 12.06.2016 at 17:24

    Cum se poate, traseistule, sa zici acum asa ceva de d nul Dumitrel???? Nu ziceai tu ca Dumitrel e cu tine, ca el e obligat de partid sa vina in campanie ..dar el nu zice nimic impotriva ta??? Cum naiba la tine toate se schimba?? Asta cu uleiul si inghetata a fost tare!!! Cam subtire pentru puterea ta de a minti…doar atat mai poti??? Scuze celor pe care I – ai jignit in aceasta campanie, cand iti ceri??? Asta ar insemna sa te retragi demn….

  5. milu

    duminică, 12.06.2016 at 17:33

    Vacarule!!!! Pe o postare a psd ului in timpul campaniei in care se arvfi zis Dumitrel ceva …gen…ca daca nu voteaza motii cum zice el…nu vor mai primi bani …ca pixul este la el” …atunci I’ll aplaudai…zicand ca asa face un basist adevarat..dar binenteles cand a fost vorba despre tine…nu ti a placut deloc!!! Desi dupa cum bine sti … Domnul Dumitrel( nu te mai trage tu cu toti de sireturi…ci ma degraba ingenuncheaza si sterge- le pantofii, daca sunt de acord…ca pana una alta esti doar profesor doctor la vaci) nu ar zice niciodata asa ceva, el intotdeauna a dat bani tuturor primarilor…traseistule!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax