Connect with us
Publicitate

BLAJ

VIDEO Cel mai frumos stup: concurs pentru elevi cu un premiu de 1.000 de euro, la Sărbătoarea Mierii de la Blaj

Publicat

Aproape 600 de copii de la școlile din Blaj și Alba Iulia au participat la un concurs inedit de pictare a stupilor, organizat în cadrul Sărbătorii Mierii de la Blaj. Este vorba despre copii din 27 de clase. 

Stupii au fost oferiți în avans pentru a fi pictați elevilor din clasele a III-a și a IV-a, de la școlile din Blaj și Alba Iulia. În concurs vor intra și alți stupi, pictați sâmbătă la atelierele din cadrul Sărbătorii Mierii.

Copiii au avut timp să îi picteze, totul pentru un premiu de 1.000 de euro oferiți de un producător de miere și produse apicole, acordat sub forma unui voucher pentru pentru achiziția unor materiale didactice, a spus Alina Mateș Ochiș, organizator.

”Evenimentul a fost foarte bine primit de copii și sperăm ca în anii viitori să facem pe secțiuni de vârste” a spus Alina Mateș Ochiș.

În paralel au organizat și un concurs online în care stupul cu cele mai multe likeuri și comentarii va primi un premiu special.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax